NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Tesla κάνει το βήμα και επενδύει 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια στο Bitcoin

Η Tesla κάνει το βήμα και επενδύει 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια στο Bitcoin
08_02_2021 | 16:06 08_02_2021 | 18:17
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

Η Tesla ανακοίνωσε ότι επένδυσε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονομίσματα bitcoin, αναφέροντας ότι θα αρχίσει επίσης να δέχεται bitcoin ως μέθοδο πληρωμής για τα προϊόντα της στο εγγύς μέλλον.

Οι πελάτες της Tesla καλούσαν τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Elon Musk, να αποδεχτεί τα bitcoin ως μέθοδο πληρωμής. Ο Musk υπήρξε υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων σε αναφορές του στο Twitter, προσθέτοντας ακόμη και το #bitcoin στο προφίλ του.

Ο Musk υποστήριξε, επίσης, το Dogecoin στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, ανεβάζοντας την αξία του νομίσματος λίγα λεπτά μετά τα tweets του.

«Επενδύσαμε συνολικά 1,50 δισεκατομμύρια δολάρια σε bitcoin. Επιπλέον, αναμένουμε να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε το bitcoin ως μέθοδο πληρωμής για τα προϊόντα μας στο εγγύς μέλλον, με την επιφύλαξη των εφαρμοστέων νόμων και αρχικά σε περιορισμένη βάση» όπως σημειώνεται στη σχετική αναφορά προς την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Τα νέα της επένδυσης Tesla ανέβασαν την τιμή του bitcoin σε πάνω από 43.000 δολάρια χθες το πρωί, σπάζοντας το υψηλό όλων των εποχών. Η τιμή του κρυπτονομίσματος ανεβαίνει σταδιακά κατά τη διάρκεια του 2021, καθώς αυξήθηκε η ζήτηση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr