NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο CEO της Huawei θέλει να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Biden - «Εύσημα» στο iPhone 12

Ο CEO της Huawei θέλει να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Biden - «Εύσημα» στο iPhone 12
09_02_2021 | 10:41 09_02_2021 | 10:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Huawei, Ren Zhengfei, ζήτησε μια επανεκκίνηση στις σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του κινεζικού τεχνολογικού γίγαντα.

Μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης στην Κίνα για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από ένα χρόνο, εξέφρασε την προθυμία του να μιλήσει με τον Αμερικανό Πρόεδρο Joe Biden και είπε ότι ελπίζει για μια «ανοιχτή πολιτική» από τη νέα κυβέρνηση.

«Καλωσορίζω τέτοιες τηλεφωνικές κλήσεις και το μήνυμα αφορά στην κοινή ανάπτυξη και την κοινή επιτυχία», δήλωσε ο Ren Zhengfei. «Οι ΗΠΑ θέλουν να έχουν οικονομική ανάπτυξη και η Κίνα θέλει επίσης να έχει οικονομική ανάπτυξη».

«Εάν η παραγωγική ικανότητα της Huawei μπορεί να επεκταθεί, αυτό θα σήμαινε περισσότερες ευκαιρίες για τις εταιρείες των ΗΠΑ», συνέχισε. «Πιστεύω ότι αυτό θα είναι αμοιβαία επωφελές. Πιστεύω ότι η νέα κυβέρνηση θα έχει κατά νου τα επιχειρηματικά συμφέροντα όταν πρόκειται να αποφασίσουν τη νέα τους πολιτική.

Ελπίζουμε ακόμη ότι μπορούμε να αγοράσουμε μεγάλους όγκους αμερικανικών υλικών, εξαρτημάτων και εξοπλισμού, έτσι ώστε όλοι να επωφεληθούμε από την ανάπτυξη της Κίνας» σημείωσε σχετικά.

Η Huawei, αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να συνεργαστεί με αμερικανικές εταιρείες, επειδή η κυβέρνηση Trump την έχει τοποθετήσει στη μαύρη λίστα του Υπουργείου Εμπορίου, επικαλούμενη φόβους εθνικής ασφάλειας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ren Zhengfei φέρεται, επίσης, να αποκαλεί το iPhone 12 «το καλύτερο smartphone του κόσμου». «Οι high-end πελάτες στην Ευρώπη αγαπούν την Apple», είπε. «Επειδή η [Huawei] δεν διαθέτει πια premium συσκευές, τα τηλέφωνα της Apple μας βοήθησαν να αποδείξουμε ότι η τεχνολογία 5G της Huawei είναι καλή».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr