NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Twitter: Το μπλόκο στον Trump είναι για πάντα, ακόμη και αν κερδίσει ξανά την Προεδρία

Twitter: Το μπλόκο στον Trump είναι για πάντα, ακόμη και αν κερδίσει ξανά την Προεδρία

​Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump, δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στο Twitter, ακόμη και αν διεκδικήσει ξανά το αξίωμα και κερδίσει, σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή του γνωστού κοινωνικού δικτύου.

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξής στο CNBC την Τετάρτη, γύρω από το εάν τα προνόμια για tweet του Trump θα μπορούσαν να αποκατασταθούν σε περίπτωση που διεκδικήσει ξανά την προεδρία, ο CFO, Ned Segal, διευκρίνισε ότι η απαγόρευση είναι μόνιμη.

«Όταν απομακρύνεστε από την πλατφόρμα, απομακρύνεστε από την πλατφόρμα», είπε, «είτε είστε σχολιαστής, είστε CFO είτε είστε δημόσιος λειτουργός. Θυμηθείτε, οι πολιτικές μας έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι οι άνθρωποι δεν υποκινούν βία και πως. αν κάποιος το κάνει αυτό, πρέπει να τον αφαιρέσουμε από την υπηρεσία. Και οι πολιτικές μας δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους να επιστρέψουν».

Η δήλωση έρχεται εν μέσω των διαδικασιών για δίκη του Trump. Εάν αθωωθεί, δεν θα μπορεί να εμποδιστεί από το να διεκδικήσει την προεδρία ή άλλη ομοσπονδιακή θέση.

Το Twitter προχώρησε στην απαγόρευση του Trump τον περασμένο μήνα, αφού ορισμένοι από τους υποστηρικτές του εισέβαλαν στο Καπιτώλιο. Εκείνη την εποχή, το Twitter ανέφερε ότι αναστέλλει μόνιμα τον λογαριασμό του «λόγω του κινδύνου περαιτέρω υποκίνησης βίας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr