NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Twitter θέλει να πληρώνει τους χρήστες για viral tweets

Το Twitter θέλει να πληρώνει τους χρήστες για viral tweets

​Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey, δήλωσε την Τετάρτη ότι η εταιρεία διερευνά τη δυνατότητα να επιτρέπει στους χρήστες της να λαμβάνουν tips ή ψηφιακές πληρωμές από τους followers τους.

Ο Dorsey είπε ότι το χαρακτηριστικό αυτό θα βοηθήσει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να κερδίσει περισσότερα χρήματα και αφοσίωση από τη βάση των 192 εκατομμυρίων καθημερινών χρηστών.

«Νομίζω ότι το πρώτο πράγμα στο οποίο θέλουμε να επικεντρωθούμε είναι το οικονομικό κίνητρο για άτομα που συμβάλλουν στο Twitter», είπε στο ψηφιακό συνέδριο Goldman Sachs Technology and Internet.

Ο Dorsey τόνισε ότι η πλατφόρμα θα μπορούσε να δώσει στους κατόχους λογαριασμών δημοφιλών και viral tweets κάποιο είδος πληρωμής. Φυσικά, ένα μέρος αυτής της πληρωμής θα μεταφέρεται στο Twitter.

Η εισαγωγή ενός τέτοιου χαρακτηριστικού και νέων λειτουργιών όπως οι συνδρομές περιεχομένου, θα βοηθούσε την εταιρεία να διαφοροποιήσει τα έσοδά της, τα οποία επί του παρόντος κερδίζει κυρίως από την πώληση διαφημίσεων στο Twitter.

Η Twitter δήλωσε την Τρίτη ότι δεν αναμένει πως οι συνδρομές θα έχουν νόημα για τα έσοδα της μέχρι το επόμενο έτος.

Τον περασμένο μήνα, εξαγόρασε την startup για newsletters Revue, καθώς ελπίζει να προσελκύσει χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν τέτοιο περιεχόμενο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr