NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Cisco: Τρισδιάστατη τεχνολογία στο Webex, θα φέρνει τους συμμετέχοντες στο ίδιο «δωμάτιο»

Cisco: Τρισδιάστατη τεχνολογία στο Webex, θα φέρνει τους συμμετέχοντες στο ίδιο «δωμάτιο»

Η Cisco εργάζεται γύρω από καινοτόμα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα Webex, για να κάνει την εικονική συμμετοχή σε συναντήσεις μια πιο παραγωγική εμπειρία, όπως δήλωσε ο CEO της, Chuck Robbins, στο CNBC.

Το Webex και οι ανταγωνιστικές προσφορές από το Zoom και τη Microsoft έχουν σημειώσει μια αύξηση χρηστών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς οι εταιρείες αναγκάστηκαν να στραφούν σε απομακρυσμένες εργασίες και τα επαγγελματικά ταξίδια περιορίστηκαν απότομα.

Σε μια συνέντευξη στο «Squawk on the Street», ο Robbins είπε ότι οραματίζεται ένα υβριδικό μοντέλο - με την επιστροφή στο γραφείο να συνοδεύεται από μεγαλύτερη ευελιξία στην απομακρυσμένη εργασία από ό, τι πριν την πανδημία.

«Στον μελλοντικό κόσμο, θα έχουμε ανθρώπους να κάθονται σε αίθουσες συσκέψεων και ανθρώπους στο σπίτι», δήλωσε ο Robbins, απαντώντας σε μια ερώτηση από τον David Faber του CNBC σχετικά με το πώς οι τηλεδιασκέψεις θα είναι διαφορετικές σε πέντε χρόνια.

«Ξέρεις πώς είναι να είσαι απομακρυσμένος συμμετέχων σε μια συνάντηση. Είναι χάλια, οπότε εργαζόμαστε σκληρά για την τεχνολογία που δίνει την ίδια εμπειρία και στις δύο πλευρές», συνέχισε.

Με την πάροδο του χρόνου, είπε ότι αναμένει περαιτέρω πρόοδο με το Webex, το οποίο η Cisco εξαγόρασε το 2007.

«Νομίζω ότι θα δείτε πραγματικές 3D εμπειρίες. Θα είστε ουσιαστικά στο δωμάτιο και υπάρχει πολλή δουλειά που κάνουν οι ομάδες μας αυτή τη στιγμή για να δημιουργήσουν αυτήν την τεχνολογία επόμενης γενιάς», τόνισε ο Robbins. «Νομίζω ότι αυτό θα ζήσετε σε λίγα χρόνια.»

Το Webex είχε 600 εκατομμύρια χρήστες κατά μέσο όρο κατά τη διάρκεια του οικονομικού δευτέρου τριμήνου. Αυτή είναι μια αύξηση από τα 324 εκατομμύρια χρήστες που είδε τον Μάρτιο καθώς η πανδημία στις ΗΠΑ άρχισε να επιταχύνεται.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr