NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Το Starlink του Musk θα προσφέρει τηλεφωνική υπηρεσία και οικονομική πρόσβαση

Το Starlink του Musk θα προσφέρει τηλεφωνική υπηρεσία και οικονομική πρόσβαση

​Φαίνεται ότι η υπηρεσία Starlink του Elon Musk δεν στοχεύει μόνο στην παροχή διαδικτυακής πρόσβασης.

Με βάση πρόσφατες καταχωρίσεις στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC), στοχεύει να παρουσιάσει και μια σειρά άλλων προϊόντων, όπως μια ειδική τηλεφωνική υπηρεσία, backup έκτακτης ανάγκης για φωνητικές κλήσεις και προσιτή πρόσβαση στο Διαδίκτυο για πελάτες χαμηλού εισοδήματος.

Η έκδοση beta του Starlink προσφέρει σήμερα πρόσβαση στο Διαδίκτυο, αλλά, σύμφωνα με τις σχετικές καταχωρήσεις, «θα παρέχει υπηρεσίες φωνητικής τηλεφωνίας, όπως: (α) πρόσβαση φωνητικού επιπέδου στο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο, (β) λεπτά χρήσης για τοπική υπηρεσία που θα παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση στους τελικούς χρήστες, γ) πρόσβαση σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και (δ) υπηρεσίες χαμηλού κόστος σε καταναλωτές χαμηλού εισοδήματος».

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι οι πελάτες της Starlink θα έχουν την επιλογή να χρησιμοποιούν ένα συμβατικό τηλέφωνο τρίτου μέρους για την υπηρεσία. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τις ισχυρές επιλογές που έχουν οι καταναλωτές στην αγορά κινητής.

Όπως και άλλοι πάροχοι VoIP, τα αρχεία ανέφεραν ότι η Starlink θα πουλάει και εφεδρική μπαταρία στους πελάτες. Ένα τέτοιο προϊόν θα τους επέτρεπε να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή άλλων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr