NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Apple: Κατέρρευσαν και οι συνομιλίες με την Nissan για την ανάπτυξη αυτοκινήτου

Apple: Κατέρρευσαν και οι συνομιλίες με την Nissan για την ανάπτυξη αυτοκινήτου

​Η Nissan δήλωσε τη Δευτέρα ότι δεν βρίσκεται σε συνομιλίες με την Apple, μετά από μια αναφορά ότι η κατασκευάστρια των iPhone πλησίασε την ιαπωνική εταιρεία τους τελευταίους μήνες σχετικά με τη συνεργασία γύρω από ένα αυτοκίνητο.

Οι Financial Times ανέφεραν ότι οι εταιρείες είχαν σύντομες συζητήσεις που «κόλλησαν» στην απροθυμία της Nissan να γίνει συναρμολογητής για αυτοκίνητα με την επωνυμία της Apple, προσθέτοντας ότι οι συνομιλίες δεν είχαν προχωρήσει σε ανώτερα επίπεδα διοίκησης.

«Δεν είμαστε σε συνομιλίες με την Apple» δήλωσε εκπρόσωπος της Nissan. «Ωστόσο, η Nissan είναι πάντα ανοιχτή στην εξερεύνηση συνεργασιών για να επιταχύνει τον μετασχηματισμό της βιομηχανίας».

Οι συνομιλίες πρώιμου σταδίου μεταξύ της Apple και της Hyundai Motor Group σχετικά με τα αυτόνομα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κατέρρευσαν επίσης πρόσφατα, λόγω ανησυχιών της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία δεν ήθελε να γίνει ένας απλός συναρμολογητής με συμβόλαιο για την Apple.

Το Reuters ανέφερε τον Δεκέμβριο ότι η Apple στοχεύει να αναπτύξει ένα επιβατικό όχημα που θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη δική της πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταρίας, το 2024.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr