NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Facebook φτιάχνει smartwatch για να παρακολουθεί τη φυσική δραστηριότητα

Το Facebook φτιάχνει smartwatch για να παρακολουθεί τη φυσική δραστηριότητα

Το Facebook αναπτύσσει ένα έξυπνο ρολόι που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το ρολόι θα επικεντρωθεί στη σουίτα εφαρμογών της υπηρεσίας - όπως το Instagram, το Messenger και το WhatsApp - για την αποστολή μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών καθώς και για την ενσωμάτωση με εφαρμογές από εταιρείες υγείας και φυσικής κατάστασης.

Το έξυπνο ρολόι της Facebook, όπως αναφέρεται, θα έχει ενσωματωμένη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, οπότε θα μπορούσε να λειτουργήσει ξεχωριστά από ένα κινητό τηλέφωνο - πιθανώς έτσι οι χρήστες δεν θα απαιτείται να μεταφέρουν μαζί τους μια δεύτερη συσκευή ενώ περπατούν ή ασκούνται.

Το smartwatch θα υποστηρίζεται από το λειτουργικό σύστημα Android της Google, αλλά η αναφορά δείχνει ότι η Facebook σκοπεύει να σχεδιάσει και το δικό της λειτουργικό σύστημα.

Αυτή η εξέλιξη είναι παρόμοια με τη διάθεση της συσκευής συνομιλίας μέσω βίντεο «Portal» της Facebook. Ένα έξυπνο ρολόι θα προσφέρει στην εταιρεία περισσότερα προσωπικά δεδομένα σχετικά με τη φυσική κατάσταση και τις συνήθειες ύπνου.

Τον Φεβρουάριο του 2020, μια έκθεση της Strategy Analytics προτείνει ότι η Apple απέστειλε σχεδόν 31 εκατομμύρια μονάδες το 2019, σε σύγκριση με μόλις 21,1 εκατομμύρια μονάδες που είχαν αποσταλεί από μάρκες όπως η Swatch και η TAG Heuer.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr