NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Κόντρα πλουσίων: Ο Bezos ξεπέρασε τον Musk - Είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος

Κόντρα πλουσίων: Ο Bezos ξεπέρασε τον Musk - Είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος
17_02_2021 | 10:55 17_02_2021 | 10:56
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos, πήρε πίσω τον τίτλο του ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον CEO της Tesla, Elon Musk, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το Forbes.

Ο Musk είδε την καθαρή του αξία να πέφτει κατά 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια την Τρίτη, καθώς οι μετοχές της Tesla έκλεισαν στα 796,22 δολάρια, μειωμένες κατά περισσότερο από 2,4%.

Ο 49χρονος επιχειρηματίας ξεπέρασε τον Bezos τον Ιανουάριο για να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, λόγω και της αυξανόμενης τιμής της μετοχής της Tesla.

Πλέον, ο Musk έδωσε ξανά τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο στον Bezos. Μέχρι και τον περασμένο μήνα, ο Bezos ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος από το 2017.

Ο προσωπικός πλούτος του ιδρυτή της Amazon έχει βρεθεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια, μαζί με την τιμή της μετοχής της εταιρείας. Τον περασμένο Αύγουστο, έγινε το πρώτο άτομο που είδε την καθαρή περιουσία του να ξεπερνά τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια και το 2018 έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο στην πρόσφατη ιστορία, όταν ο προσωπικός του πλούτος ξεπέρασε τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Bezos κατέκτησε και πάλι την κορυφή της λίστας, καθώς ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη θέση του CEO της Amazon.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr