NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το 5G μόλις έφτασε, αλλά η Apple θέλει πρωταγωνιστικό ρόλο στο 6G

Το 5G μόλις έφτασε, αλλά η Apple θέλει πρωταγωνιστικό ρόλο στο 6G

Η Apple κυκλοφόρησε τα πρώτα της iPhone με υποστήριξη 5G πριν από λίγους μήνες. Τώρα, φαίνεται πως επιθυμεί να ξεκινήσει να εργάζεται γύρω από την συνδεσιμότητα 6ης γενιάς ή 6G, υποδεικνύοντας ότι θέλει να εξελιχθεί σε ηγέτη της συγκεκριμένης τεχνολογίας, αντί να βασιστεί σε άλλες εταιρείες.

Η εταιρεία, που εδρεύει στο Cupertino της Καλιφόρνια, δημοσίευσε αυτήν την εβδομάδα θέσεις εργασίας που αναζητούν μηχανικούς για δίκτυα τρέχουσας και επόμενης γενιάς. Οι καταχωρήσεις αφορούν θέσεις στα γραφεία της Apple στη Silicon Valley και το Σαν Ντιέγκο, όπου εργάζεται για την ανάπτυξη ασύρματης τεχνολογίας και το σχεδιασμό chip.

«Θα έχετε τη μοναδική και ικανοποιητική ευκαιρία να δημιουργήσετε ασύρματη τεχνολογία επόμενης γενιάς που θα έχει βαθύ αντίκτυπο στα μελλοντικά προϊόντα της Apple», σύμφωνα με την ανακοίνωση. «Σε αυτόν τον ρόλο θα είστε στο επίκεντρο μιας ερευνητικής ομάδας αιχμής που θα είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία νέων τεχνολογιών ραδιοπρόσβασης επόμενης γενιάς κατά την επόμενη δεκαετία.»

Οι άνθρωποι που θα προσληφθούν θα «ερευνήσουν και θα σχεδιάσουν συστήματα ασύρματης επικοινωνίας επόμενης γενιάς (6G) για δίκτυα ραδιοπρόσβασης» και «θα συμμετάσχουν σε βιομηχανικά / ακαδημαϊκά φόρουμ με πάθος για την τεχνολογία 6G».

Το 6G δεν αναμένεται να διαθέτει πριν το 2030, αλλά οι καταχωρήσεις δείχνουν ότι η Apple θέλει να συμμετάσχει στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης της νέας τεχνολογίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr