NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Έρχεται το «Anthology Ventures Clinic in Energy, Climate and Mobility»

Έρχεται το «Anthology Ventures Clinic in Energy, Climate and Mobility»

Τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται από τις νέες τεχνολογίες στους τομείς της Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κινητικότητας θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν οι startups που θα συμμετέχουν στο «Anthology Ventures Clinic in Energy, Climate and Mobility».

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος που θα διαρκέσει 60 ημέρες, οι επιλεχθείσες startups θα βελτιώσουν τη συνολική τους προσέγγιση και επιμέρους σημεία του συνολικού τους σχεδίου στο προϊόντικό και επιχειρηματικό της σκέλος, ενώ μέσα από μια διαδικασία semi-due diligence θα εξετάσουν την επενδυτική τους ετοιμότητα.

Το πρόγραμμα πλαισιώνουν τόσο οι μέντορες της Anthology Ventures όσο και καταξιωμένοι advisors του ευρύτερου χώρου. Η προσπάθεια ενισχύεται από την MYTILINEOS και την PATENT MIND NETHERLANDS που προσφέρουν υποστήριξη σε Proof Of Concept και τον τεχνικό φάκελο κατάθεσης αίτησης ευρωπαϊκού διπλώματος ερασιτεχνίας αντίστοιχα σε επιλογή από startups του προγράμματος.

Η παρακολούθηση για τις startups είναι δωρεάν ενώ θα προηγηθεί επιλογή των καταλληλότερων αίτησης στη Clinic στο έως τις 15/3/2021. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για startups από τον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο. H Anthology Ventures υποστηρίζει την παράλληλη θερμοκοίτηση επιχειρηματικών αγγέλων και startups στην Ν και ΝΑ Ευρώπη ενισχύοντας επενδύσεις angel funding.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://anthologyventures.com/clinic/

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr