NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Αλλάζει ριζικά το Twitter: Έρχονται Super Follow και Communities

Αλλάζει ριζικά το Twitter: Έρχονται Super Follow και Communities

Το Twitter ανακοίνωσε δύο νέο, μεγάλα, επερχόμενα χαρακτηριστικά: τη δυνατότητα των χρηστών να χρεώνουν τους followers τους για πρόσβαση σε πρόσθετο περιεχόμενο και τη δυνατότητα δημιουργίας και συμμετοχής σε ομάδες που βασίζονται σε συγκεκριμένα ενδιαφέροντα.

Η δυνατότητα πληρωμής, που ονομάζεται Super Follow, επιτρέπει στους χρήστες του Twitter να χρεώνουν τους followers τους για να τους προσφέρουν πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο. Αυτό μπορεί να είναι μπόνους tweets, πρόσβαση σε μια ομάδα, εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο ή σήμα που υποδεικνύει υποστήριξη.

Σε ένα screenshot, το Twitter έδειξε ένα παράδειγμα όπου ένας χρήστης χρεώνεται 4,99 $ ανά μήνα για να λάβει μια σειρά προνομίων. Η υπηρεσία το βλέπει ως έναν τρόπο που επιτρέπει στους δημιουργούς και τους εκδότες να πληρώνονται απευθείας από τους followers τους.

Το Twitter ανακοίνωσε επίσης μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Κοινότητες, η οποία φαίνεται να είναι κάτι σαν τα Facebook Groups. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να συμμετάσχουν σε ομάδες με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα - όπως γάτες ή φυτά, όπως προτείνει το Twitter - επιτρέποντάς τους να δουν περισσότερα tweet που εστιάζουν σε αυτά τα θέματα.

Οι ομάδες υπήρξαν τεράστια επιτυχία για το Facebook και θα μπορούσαν να είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο στο Twitter, καθώς η ανοιχτή φύση της υπηρεσίας μπορεί να δυσκολεύει τους νέους χρήστες να ξεκινήσουν στην πλατφόρμα.

twitter_communities.jpg?mtime=20210226104423#asset:248740

Δεν υπάρχει ακόμη χρονοδιάγραμμα για το πότε θα διατεθεί κάποια από αυτές τις λειτουργίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr