NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το 2023 έρχεται το αναδιπλούμενο iPhone, με οθόνη μεγέθους iPad Mini

Το 2023 έρχεται το αναδιπλούμενο iPhone, με οθόνη μεγέθους iPad Mini

Οι φήμες για ένα αναδιπλούμενο iPhone δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά ο αναλυτής Ming-Chi Kuo (ο οποίος έχει πολύ ισχυρό ιστορικό επιβεβαιωμένων φημών) επανέρχεται με δικές του πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο αναλυτή, η Apple θα μπορούσε να εξετάζει την κυκλοφορία της συσκευής εντός του 2023, με ένα smartphone που θα μπορούσε να έχει οθόνη μεταξύ 7,5 και οκτώ ιντσών. Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι η οθόνη θα ήταν μικρότερη, πιο κοντά στο μέγεθος ενός iPhone 12 Pro Max.

Υπήρξαν πολυάριθμες φήμες σχετικά με το πρωτότυπο της Apple για ένα αναδιπλούμενο iPhone, αλλά ο Kuo λέει ότι το προϊόν «δεν έχει ξεκινήσει επίσημα». Εν τω μεταξύ, ανταγωνιστές όπως η Samsung, η Motorola και η Royole έχουν παρουσιάσει αναδιπλούμενα τηλέφωνα (αν και είναι ως επί το πλείστον ακριβά και σαφώς πρώιμες υλοποιήσεις της τεχνολογίας).

Σύμφωνα με τον Kuo, η οθόνη θα έχει μέγεθος Mini iPad όταν είναι είναι «ξεδιπλωμένη», οπότε φαίνεται πως η εταιρεία ακολουθεί την προσέγγιση του Galaxy Fold, ώστε να έχει ένα τηλέφωνο κανονικού μεγέθους που ξεδιπλώνει σε ένα μικρό tablet.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr