NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ForestView: Νέος Chief Operating Officer ο Γιάννης Γκέκας

ForestView: Νέος Chief Operating Officer ο Γιάννης Γκέκας

Διευρυμένα καθήκοντα Chief Operating Officer για τη Forestview, μέλους του Think Digital Group, αναλαμβάνει ο Γιάννης Γκέκας.

Όπως ενημερώνει η Forestview «ο Γ. Γκέκας με 15ετή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας και καινοτομίας, έχει εργαστεί ως management consultant σε μεγάλα project που αφορούν σε υπουργεία και φορείς του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και σε μεγάλα επενδυτικά funds στον χώρο της τεχνολογίας, όπως επίσης και ως senior executive σε IT & Telecommunication projects για τη Huawei Global HQ, για εταιρείες του ομίλου Deutsche Telekom σε Ευρώπη και Αμερική και του ομίλου France Telekom σε Ευρώπη και Αφρική. Είναι κάτοχος MBA από το Imperial College Business School του Λονδίνου».

Ο Κώστας Καμπάκης, Managing Director της Forestview, δήλωσε ότι «ο Γιάννης έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά του ως Chief Innovation Officer μέσω της δημιουργίας νέων τεχνολογικών λύσεων προς τους πελάτες μας τον τελευταίο χρόνο. Ο νέος του ρόλος είναι κομβικός για την αποτελεσματικότητα του συνόλου των υπηρεσιών μας, έχοντας πλέον ολοκληρώσει τον μετασχηματισμό της εταιρίας από digital Media σε full service marketing agency, που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr