NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

FF Group: Νέο concept καταστημάτων - Έρχεται το Factory Outlet Local

FF Group: Νέο concept καταστημάτων - Έρχεται το Factory Outlet Local

Ο Όμιλος FF Group ανακοίνωσε πως «αναπτύσσει δυναμικά το πρώτο ελληνικό εκπτωτικό πολυκατάστημα στη χώρα μας και παρουσιάζει το νέο, καινοτόμο concept καταστημάτων μικρότερης κλίμακας αλλά μεγαλύτερης εγγύτητας, το Factory Outlet Local».

Το πρώτο κατάστημα νέας γενιάς ανοίγει τις πόρτες του στα Νότια Προάστια, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου τον Μάρτιο.

Το νέο Factory Outlet Local, όπως αναφέρεται, «αποτελεί ένα φιλόδοξο concept του Ομίλου, το οποίο στοχεύει στο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, που ζουν και εργάζονται στις κοντινές περιοχές. Σε έναν σύγχρονο χώρο, σε μια από τις πιο δημοφιλείς τοπικές αγορές, το Factory Outlet Local προτείνει μία νέα φιλοσοφία shopping, πιο κοντά στον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Στο νέο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς μία μεγάλη συλλογή από διεθνή επώνυμα brand ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και καλλυντικών για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, σε outlet τιμές όλο τον χρόνο. Τα καταστήματα Factory Outlet Local θα λειτουργούν και ως Click&Collect σταθμοί, από όπου θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών, που έχουν πραγματοποιηθεί online μέσω του e-shop».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr