NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου διοργανώνεται το Entrepreneurship Unplugged

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου διοργανώνεται το Entrepreneurship Unplugged
08_03_2021 | 16:44 08_03_2021 | 16:45
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Μια unplugged live συζήτηση σχετικά με την επιχειρηματικότητα και το ελληνικό start-up οικοσύστημα.

To Envolve Entrepreneurship διοργανώνει την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 19.00-21.00 το “Entrepreneurship Unplugged”, μια unplugged ζωντανή συζήτηση για την επιχειρηματικότητα και το ελληνικό startup οικοσύστημα σε κλίμα after work e-drinks. Η συζήτηση θα διοργανωθεί σε δύο ενότητες μέσω Facebook Live και Zoom, φιλοξενώντας επιχειρηματίες και εκπροσώπους του startup οικοσυστήματος.

Στην πρώτη ενότητα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι εκπρόσωποι της start-up σκηνής, μεταξύ των οποίων ο Jimmy Αθανασόπουλους, (Πρόεδρος του Envolve Entrepreneurship), o Γιώργος Δημόπουλος (Partner & Co-Founder, Venture Friends), η Desy Karapchanska (Business Development & Sustainability Advisor, Atraktos/Global Shapers Community, WEF), η Μυλαίδη Στούμπου (Regional Director, Microsoft), η Μελίνα Ταπραντζή (Founder, Wise Greece) και η Αλεξάνδρα Χολή (Partner, Metavallon VC) για μια διαδραστική συζήτηση για τον τρόπο που το επιχειρηματικό οικοσύστημα αντιμετώπισε τις προκλήσεις τις πανδημίας του Covid-19.

Στη δεύτερη ενότητα της συζήτησης, ο Αλέξανδρος Νούσιας (Country Director, Envolve Entrepreneurship) μαζί με νικητές του Envolve Award Greece, μεταξύ των οποίων ο Στέφανος Κατσίμπας (Co-Founder, SendX/MyJobNow), ο Χρήστος Σπαθαράκης (Co-Founder & CEO, Ferryhopper), ο Κωνσταντίνος Στρουμπάκης (Founder & CEO, Apifon) και η Βασιλεία Χατζηστεργίου (Medical Data & Communication Manager, BookingClinic), θα μοιραστούν το ταξίδι τους στην επιχειρηματικότητα αλλά και την εμπειρία τους από το διαγωνισμό του Envolve Award Greece.

Τη ζωντανή συζήτηση συντονίζει ο Βασίλης Βασιλειάδης, Founder της Vivid Vibes με έναν μοναδικό διαδραστικό τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τον σύνδεσμο του για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.facebook.com/event...

Σε συνέχεια του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής για το 8ο Envolve Award Greece και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω του Covid-19 παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 23 Μαρτίου. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται στο https://envolveglobal.org/el/envolve-awards/envolve-award-greece/. Oι νικητές κερδίζουν υποστήριξη 360 μοιρών, μέσω άτοκης χρηματοδότησης, καθοδήγησης, καθώς και παροχής υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης από το ευρύ δίκτυο συνεργατών του Envolve.

Το πρόγραμμα βράβευσης Envolve Award Greece υποστηρίζεται από δεκάδες οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ. Υποστηρικτές του βραβείου στην Ελλάδα είναι οργανισμοί όπως η Amazon Web Services, η Antidote, η Atraktos, η Atradius, το Epixeiro.gr, το Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., η Intracom Telecom, το δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Βασαρδάνης & Συνεργάτες, η Jalouise PTY LTD, το δικηγορικό γραφείο Λυκουρέζου, η Microsoft, η People for Business, η 1 Business World, η Performance Coaching, η Prisma Consulting, η Reed Smith, η SAP Hellas, η The Startup Elevator, η V+O Communication, η Veltio και η White Room.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr