NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Apple φτιάχνει μια «μίνι Silicon Valley» στη Γερμανία - Επένδυση 1 δισ. ευρώ

Η Apple φτιάχνει μια «μίνι Silicon Valley» στη Γερμανία - Επένδυση 1 δισ. ευρώ

​Η Apple ανακοίνωσε σήμερα τα σχέδιά της να συνεχίσει να αναπτύσσεται στη Γερμανία, δίνοντας μεγάλη έμφαση σε μια νέα εγκατάσταση στο Μόναχο, που θα επικεντρώνεται στο 5G και τις μελλοντικές ασύρματες τεχνολογίες.

Εκατοντάδες νέοι υπάλληλοι της Apple θα ενταχθούν στις τάξεις της εταιρείας στην επερχόμενη εγκατάστασή της στο Μόναχο, καθώς επέλεξε την πόλη για να αποτελέσει το European Silicon Design Center.

Η πόλη είναι ήδη ο μεγαλύτερος κόμβος τεχνολογίας της Apple στην Ευρώπη, με περίπου 1.500 μηχανικούς από 40 χώρες που απασχολούνται εκεί, σε τομείς όπως ο σχεδιασμός διαχείρισης ισχύος, οι επεξεργαστές και οι ασύρματες τεχνολογίες.

Αυτή η επέκταση στο Μόναχο, καθώς και η επιπλέον επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη, θα κοστίσουν στην Apple πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ (1,1 δισεκατομμύρια δολάρια) τα επόμενα τρία χρόνια.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για όσα θα ανακαλύψουν οι μηχανικοί στο Μόναχο - από την εξερεύνηση των νέων ορίων της τεχνολογίας 5G, έως μια νέα γενιά τεχνολογιών που φέρνουν δύναμη, ταχύτητα και συνδεσιμότητα στον κόσμο» δήλωσε ο Tim Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple.

«Το Μόναχο είναι το σπίτι της Apple για τέσσερις δεκαετίες και είμαστε ευγνώμονες σε αυτήν την κοινότητα και τη Γερμανία που συμμετέχουν στο ταξίδι μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr