NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Facebook θα αρχίσει να τιμωρεί τα μέλη των group που παραβιάζουν τους κανόνες του

Το Facebook θα αρχίσει να τιμωρεί τα μέλη των group που παραβιάζουν τους κανόνες του

Το Facebook ανακοίνωσε πολλές αλλαγές στην λειτουργία των group, περιορίζοντας των αντίκτυπο πολιτικών και κοινωνικών ομάδων και απαιτώντας περισσότερη εποπτεία σε group που έχουν παραβιάσει τους κανόνες του.

Τα μέλη των group που έχουν παραβιάσει επανειλημμένα τους κανόνες της πλατφόρμας δεν θα μπορούν να δημοσιεύουν ή να σχολιάζουν σε οποιαδήποτε ομάδα για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι είτε επτά είτε 30 ημέρες, ανάλογα με τον αριθμό των παραβιάσεων και τη σοβαρότητα αυτών. Επίσης, δεν θα μπορούν να προσκαλέσουν άλλα άτομα σε κανένα group ή να δημιουργήσουν νέα group.

Group που έχουν πολλές παραβιάσεις θα φέρουν σύντομα και μια προειδοποιητική ετικέτα. Κάθε φορά που ένας χρήστης θα προσπαθεί να συμμετάσχει σε μία από αυτές τις ομάδες, θα λαμβάνει μια ενημέρωση ότι η ομάδα έχει παραβιάσει τα πρότυπα της κοινότητας, κάτι που μπορεί να τους αποτρέψει από τη συμμετοχή. Το Facebook θα περιορίσει επίσης τις ειδοποιήσεις για αυτές τις ομάδες. Για τα υπάρχοντα μέλη, η εταιρεία θα μειώσει τη διανομή του περιεχομένου, πράγμα που σημαίνει ότι θα εμφανίζονται χαμηλότερα στη ροή ειδήσεων.

Τέλος, οι διαχειριστές και οι συντονιστές αυτών των ομάδων θα πρέπει να εγκρίνουν προσωρινά όλες τις αναρτήσεις κάθε φορά που υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός μελών που έχουν παραβιάσει πολιτικές ή ήταν μέρος άλλων ομάδων που αφαιρέθηκαν λόγω παραβίασης των κανόνων. Εάν αυτοί οι διαχειριστές ή οι συντονιστές εγκρίνουν τα πάντα, ακόμη και περιεχόμενο που παραβιάζει τους κανόνες, ολόκληρη η ομάδα θα καταργείται.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr