NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο Donald Trump σχεδιάζει «comeback» με το δικό του κοινωνικό δίκτυο

Ο Donald Trump σχεδιάζει «comeback» με το δικό του κοινωνικό δίκτυο

Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump, ο οποίος έχει μπλοκαριστεί από τα Facebook, Twitter και άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων μετά την εισβολή της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, σχεδιάζει να ξεκινήσει τη δική του πλατφόρμα σε δύο έως τρεις μήνες.

Ο Jason Miller, εκπρόσωπος της εκστρατείας Trump 2020, είπε στο Fox News ότι ο Trump θα επανέλθει στο χώρο των κοινωνικών μέσων με μια δική του πλατφόρμα που θα «επαναπροσδιορίσει εντελώς το παιχνίδι». Ο Miller δεν παρείχε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το Twitter, την περασμένη εβδομάδα, είπε ότι θα προχωρήσει σε δημόσια διαβούλευση σχετικά με το πότε και πώς θα πρέπει να μπλοκάρει τους παγκόσμιους ηγέτες, λέγοντας ότι επανεξετάζει την πολιτική του, εξετάζοντας εάν οι ηγέτες θα πρέπει να ακολουθούν τους ίδιους κανόνες με τους άλλους χρήστες.

Το Twitter, το Facebook και άλλοι υπόκεινται σε έλεγχο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται λογαριασμούς πολιτικών και κυβερνητικών αξιωματούχων, μετά την απαγόρευση του Trump για λόγους υποκίνηση βίας.

Το Facebook, το οποίο ανέστειλε επ 'αόριστον τον Trump τον Ιανουάριο, ζήτησε από το ανεξάρτητο συμβούλιο εποπτείας του να αποφασίσει εάν πρέπει να συνεχιστεί η απαγόρευση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr