NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Πραγματοποιήθηκε το Online Masterclass της La Chef Levi

Πραγματοποιήθηκε το Online Masterclass της La Chef Levi

​Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο online Masterclass της Σχολής Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας, La Chef Levi, με θέμα Φρέσκα Ζυμαρικά.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις δημιουργίες φρέσκων ζυμαρικών με ένα σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο σε 15 διαφορετικές συνταγές. Ravioli με σοκολάτα, μοριακά σπαγγέτι, timballo, πολύχρωμα tortellini και πολλά άλλα χειροποίητα ζυμαρικά συνδυάστηκαν με ποικίλες τεχνικές διαχείρισης κρέατος, φρέσκων θαλασσινών, vegan επιλογών, sous vide κ.α.

Οι 40 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο έλαβαν ένα πλήρες συνταγολόγιο με αυθεντικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια του Online Masterclass για να εμπλουτίσουν τις συνταγές τους.

Ο Executive Chef της Σχολής La Chef Levi, Αγάπιος Παμπουκίδης δήλωσε για την εμπειρία του: «Το νέο εγχείρημα μας, αγκαλιάστηκε περισσότερο από όσο υπολογίζαμε αλλά φάνηκε ότι η ανάγκη για εξέλιξη, νέες συνταγές και δημιουργία δεν σταματά ποτέ.» Ελπίζω όσοι μας παρακολούθησαν ζωντανά να δοκιμάσουν τις συνταγές που μοιραστήκαμε, να πειραματιστούν και να μοιραστούν μαζί μας το αποτέλεσμα. Χαίρομαι πολύ να συμμετέχω σε νέα εγχειρήματα της La Chef Levi, της Σχολής από την οποία ξεκίνησα σαν μαθητής.»

«Μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψετε και τα επόμενα Masterclasses της Σχολής La Chef Levi με εισηγητές καταξιωμένους Chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

Το Online Masterclass «Φρέσκα Ζυμαρικά, πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εταιρειών: Μύλοι Λούλη, Inomak, coozina.gr και Izzi. #lacheflevi #masterclasses

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr