NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το PayPal προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμών με Bitcoin, Ethereum και Litecoin

Το PayPal προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμών με Bitcoin, Ethereum και Litecoin

Είναι ήδη γνωστό ότι το PayPal σχεδίαζε να υποστηρίξει κρυπτονομίσματα ως μέθοδο πληρωμής. Τώρα, η εφαρμογή διαδικτυακών πληρωμών ανακοίνωσε ότι οι πελάτες της στις ΗΠΑ μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό, με τη λειτουργία «Checkout with Crypto», που είναι διαθέσιμη από σήμερα.

Μετά τη διάθεση της δυνατότητας - στους χρήστες που βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού - να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα απευθείας από τους λογαριασμούς τους τον περασμένο Νοέμβριο, το «Checkout with Crypto» τους επιτρέπει να μετατρέπουν άμεσα τα Bitcoin, Ethereum, Litecoin ή Bitcoin Cash σε δολάρια (χωρίς πρόσθετα τέλη συναλλαγής) που το PayPal χρησιμοποιεί στη συνέχεια για να ολοκληρώσει τη συναλλαγή.

Εάν ένας έμπορος δεν δέχεται δολάρια ΗΠΑ, το PayPal τα μετατρέπει σε τοπικό νόμισμα, με τυπικές τιμές συναλλάγματος που καθορίζονται από την υπηρεσία.

Η λειτουργία θα εμφανιστεί αυτόματα στο πορτοφόλι PayPal εάν ένας χρήστης έχει «επαρκές υπόλοιπο κρυπτονομισμάτων για να καλύψει μια κατάλληλη αγορά» και θα μπορεί να δει τα υπόλοιπα για κάθε είδος κρυπτονομίσματος στην εφαρμογή. Ωστόσο, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο έναν τύπο κρυπτονομίσματος για κάθε αγορά.

Το PayPal δεν είναι η πρώτη εφαρμογή του είδους που προσφέρει υποστήριξη για κρυπτονομίσματα. Το 2018, ο ανταγωνιστής της, η Square, παρουσίασε υποστήριξη για Bitcoin στην εφαρμογή Cash.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr