NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Όχι, η Volkswagen δεν αλλάζει όνομα: Ήταν «πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο»

Όχι, η Volkswagen δεν αλλάζει όνομα: Ήταν «πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο»

Το σχέδιο της αυτοκινητοβιομηχανίας να αλλάξει το όνομα του αμερικανικού τμήματος σε «Voltswagen», ως μέρος της επένδυσής της στα ηλεκτρικά οχήματα, ήταν, τελικά, ένα αστείο.

Η Volkswagen της Αμερικής «δεν θα αλλάξει το όνομά της σε Voltswagen», δήλωσε ο Mike Tolbert, εκπρόσωπος της εταιρείας. «Η μετονομασία είχε σχεδιαστεί για να αποτελεί μια ανακοίνωση στο πνεύμα της Πρωταπριλιάς, επισημαίνοντας την κυκλοφορία του ηλεκτρικού SUV ID.4 και σηματοδοτώντας τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε την ηλεκτρική κινητικότητα σε όλους».

Νωρίτερα την ίδια μέρα, αξιωματούχοι της Volkswagen στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας, είπαν στην Wall Street Journal ότι ένα δελτίο τύπου για την αλλαγή ονόματος που δημοσιεύθηκε πρόωρα, ήταν ένα αστείο που είχε ως στόχο να τραβήξει την προσοχή για το ηλεκτρικό SUV του ID.4.

«Ήταν ένα πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο. Είναι μέρος μιας καμπάνιας μάρκετινγκ για το ID.4», ανέφερε πηγή από το Volkswagen HQ. «Δεν θα υπάρξει αλλαγή ονόματος.»

Μια ανακοίνωση σχετικά με την αλλαγή ονόματος εμφανίστηκε στον ιστότοπο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας τη Δευτέρα, προτού αφαιρεθεί. Αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα της παραβίασης του ιστότοπου ή μέρος του αστείου, όπως δήλωσαν πηγές στο αμερικανικό USA Today.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr