NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η ελληνική startup Sentio Solutions επιλέχθηκε από τη Janssen της Johnson & Johnson

Η ελληνική startup Sentio Solutions επιλέχθηκε από τη Janssen της Johnson & Johnson
01_04_2021 | 11:21 01_04_2021 | 11:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

Η ελληνική Sentio Solutions είναι μια από τις λίγες startups παγκοσμίως που επιλέχθηκαν από τη Janssen, τη φαρμακευτική εταιρεία της Johnson & Johnson, για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Janssen Digital Solutions QuickFire Challenge.

Το πρόγραμμα Feel αναγνωρίζει τη συναισθηματική κατάσταση του χρήστη και παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη για την βελτίωση της ψυχικής υγείας. Αυτή η καινοτομία στο χώρο των digital therapeutics θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά τις φαρμακευτικές εταιρείες στην έρευνα και ανάπτυξη πιο αποτελεσματικών φαρμάκων κατά των ψυχικών διαταραχών.

Η Sentio Solutions επιλέχθηκε στο Janssen Digital Solutions QuickFire Challenge για να υποβάλει λύσεις με δυνατότητα κλιμάκωσης του αντίκτυπου τους σε ολόκληρη την EMEA μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Η Janssen θα βοηθήσει την Sentio Solutions με πόρους που απαιτούνται για τη μεγιστοποίηση της δυναμικής ανάπτυξης νέων, εστιασμένων στα αποτελέσματα, λύσεων.

Η εταιρεία θα φιλοξενηθεί στον iPEPS incubator για εννέα μήνες, ενώ θα λάβει καθοδήγηση από τη Janssen, με πρόσβαση σε γνώσεις και διασυνδέσεις.

Ο Γιώργος Ελευθερίου, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Sentio Solutions, δήλωσε: «Αυτή η συναρπαστική εξέλιξη ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας να φέρουμε την επανάσταση στον χώρο της ψυχικής υγείας, παρέχοντας αντικειμενική τεχνολογία αναγνώρισης δεδομένων και συναισθημάτων για πρώτη φορά και επιτρέποντας στη φαρμακοβιομηχανία να προβλέψει, να αποτρέψει και να θεραπεύσει καλύτερα τις αυτοκτονίες και την κατάθλιψη με το κατάλληλο φάρμακο».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr