NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Mining Awards 2021: ​Αναγνωρίζοντας την καινοτομία των εξόρυξης και μεταλλευτικών εταιρειών​​​

Mining Awards 2021: ​Αναγνωρίζοντας την καινοτομία των εξόρυξης και μεταλλευτικών εταιρειών​​​

Τα Mining Awards 2021 αποτελούν την πρώτη διοργάνωση επιβράβευσης στον κλάδο Mining & Minerals. Σκοπός των βραβείων είναι να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες δραστηριότητες των επιχειρήσεων του κλάδου των ορυκτών πρώτων υλών της χώρας και διοργανώνονται από την Boussias. Τα βραβεία χωρίζονται σε επτά βασικές ενότητες: Excellent Company, Performance Excellence, Research and Development, Exploitation, Processing, Distribution & Export, Service & Support και σε κάθε μία από αυτές υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια τέτοια διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του κλάδου όλων των μεγεθών να παρουσιάσουν τις καλές πρακτικές τους σε key industry influencers, να βραβευθούν και να αναγνωριστούν από ομολόγους τους. Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία, την επάρκεια και την ικανότητα των στελεχών των επιχειρήσεων του κλάδου, παράλληλα με την προώθηση και αξιοποίηση των βραβευμένων πρακτικών ως φωτεινά παραδείγματα στην ελληνική και τη διεθνή αγορά. Επιτυγχάνεται, παράλληλα, να γίνουν ευρέως γνωστές οι διαθέσιμες υπηρεσίες και τεχνολογίες που συμβάλλουν στη βελτίωση και ανάπτυξη του μεταλλευτικού και εξορυκτικού κλάδου της Ελλάδας.

Η Κριτική Επιτροπή που ολοκληρώνεται σύντομα (και αμέσως θα ανακοινωθεί) συγκεντρώνει σημαντικότατες προσωπικότητες της ακαδημαϊκής κοινότητας, σύμβουλους επιχειρήσεων, εκπροσώπους φορέων και experts του κλάδου, που διασφαλίζουν τη διεξαγωγή ενός διαγωνισμού με υψηλό κύρος και διαφάνεια.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται με ηλεκτρονικό φάκελο που υποβάλλεται στο www.miningawards.gr έως την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής ή την εξέλιξη της διοργάνωσης επισκεφθείτε το site των βραβείων (www.miningawards.gr)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr