NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Είναι επίσημο: Η Χρυσή Ευκαιρία εξαγόρασε την πλατφόρμα MyJobNow

Είναι επίσημο: Η Χρυσή Ευκαιρία εξαγόρασε την πλατφόρμα MyJobNow

Στην εξαγορά της υπηρεσίας εύρεσης εργασίας MyJobNow προχώρησε η Χρυσή Ευκαιρία, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο Στέφανος Κατσίμπας, από τους συνιδρυτές της MyJobNow, στο epixeiro.gr.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται λίγες μέρες μετά την εξαγορά της SendX (MyJobNow Delivery) από την Skroutz, με το γνωστό marketplace να επενδύει στον κλάδο του «last-mile».

Η ιδρυτική ομάδα του MyJobNow έχει ήδη μεταφερθεί στην Skroutz, ενώ τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων θα περάσουν πλέον στην Χρυσή Ευκαιρία.

Όπως έγραψε και ο κ. Κατσίμπας στο Facebook «το τέλος μιας εποχής. Η ομάδα μας δημιούργησε εκπληκτικά πράγματα και σε μικρό χρονικό διάστημα η MyJobNow έγινε μια πλατφόρμα καινοτομίας στην αγορά εργασίας, έπειτα έγινε ένα μικρό - πολλά υποσχόμενο - ξεκίνημα στην Ιταλία, παράλληλα προσφέραμε διαφάνεια στις εργασιακές σχέσεις στη διανομή με την υπηρεσία MyJobNow Delivery και τέλος δημιουργήθηκε η SendX, μία consumer-centric εταιρεία courier. 2+ έντονα χρόνια.

Ο χρόνος πέρασε γρήγορα & ευχάριστα και μεγάλο ρόλο σε αυτό είχαν όλα με μέλη της MyJobNow/MyJobNow Delivery/SendX. Σας ευχαριστώ. Νιώθω υπερήφανος που, πλέον, θα συνεργαστούμε ξανά στο εγχείρημα της Skroutz Last Mile (SendX) και ελπίζω να προσφέρουμε μια υπηρεσία που η αγορά θα θέλει να αντιγράψει».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr