NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Διαδικτυακά το συνέδριο για την επιχειρηματικότητα μετά την πανδημία από την ΒΝΙ​

Διαδικτυακά το συνέδριο για την επιχειρηματικότητα μετά την πανδημία από την ΒΝΙ​

Restart the world: “Η επιχειρηματικότητα μετά την πανδημία” είναι ο τίτλος του συνεδρίου που διοργανώνει την Τετάρτη 7 Απριλίου, από τις 4 ως τις 8 το απόγευμα το ελληνικό τμήμα της ΒΝΙ, του μεγαλύτερου παγκόσμιου οργανισμού στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το συνέδριο απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο, και κυρίως στους ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων όλων των κλάδων και θα εκθέσουν τις απόψεις τους σε αυτό, διακεκριμένοι ομιλητές όπως: ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, η Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη Αννα Διαμαντοπούλου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ Νίκος Βέττας, ο Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης, ο καθηγητής management Δημήτρης Μπουραντάς και άλλοι.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η έρευνα που διεξάγει ενόψει του συνεδρίου η γνωστή εταιρία ερευνών Focus Bari με θέμα «Η επιχειρηματικότητα την επόμενη ημέρα: Μέσα από τα μάτια των επιχειρηματιών». Την έρευνα θα παρουσιάσει η διευθύντρια της εταιρίας, κα Ξένια Κούρτογλου.

Το συνέδριο θα επιχειρήσει μια διευρυμένη ματιά στο πώς το επιχειρείν παγκοσμίως αντιμετωπίζει τη μετά την πανδημία εποχή και σε αυτό θα συμβάλλουν οι ομιλίες και εκλεκτών προσκεκλημένων από το εξωτερικό, συγκεκριμένα την Πορτογαλία, το Μεξικό, το Μαρόκο και τις ΗΠΑ. Το συνέδριο πραγματοποιείται online με τη φροντίδα της εταιρίας amuse, και οι εργασίες του θα μεταδίδονται ταυτόχρονα στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν μπορούν να εγγραφούν στο link: https://bnirestarttheworld.liveon.tech/welcome

Πληροφορίες- επικοινωνία – Γραφείο της ΒΝΙ στην Ελλάδα στο 2106429994 ή στο press@bni-greece.com.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr