NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 18 Μαΐου το Last Mile Delivery Conference για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος​

Στις 18 Μαΐου το Last Mile Delivery Conference για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος​

Το Last Mile Delivery Conference έρχεται live Live Online και Interactive​ στις 18 Μαΐου 2021, για να δείξει πώς μπορείτε να ξεπεράσετε τις πολύπλοκες διαδικασίες διανομής των προϊόντων και να ανακηρυχθείτε οι νικητές του Last Mile Delivery.

Στο διεθνές συνέδριο δυναμικό παρόν θα δώσουν ειδικοί στο πεδίο της βιομηχανίας - logistics, supply chain, ταχυδρομικές υπηρεσίες, σπουδαίες start-ups και πάροχοι λύσεων στο τομέα της διανομής- προκειμένου να συζητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το last mile delivery, καθώς επίσης και τρόπους για την ενίσχυση της ταχύτητας, αποδοτικότητας και βελτιστοποίησης των διαδικασιών διανομής.

Στο συνέδριο περισσότεροι από 13 παγκόσμιοι Guru και ηγέτες του CX, προερχόμενοι από 10 χώρες, θα παρουσιάσουν πώς μπορεί κάποιος να:

  1. Εξελίξει τις στρατηγικές διανομής για να καλύψει τη μεγάλη ψηφιακή ζήτηση.
  2. Δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή omnichannel εμπειρία για τους πελάτες του.
  3. Ξεπεράσει τις περίπλοκες διαδικασίες που συνδέονται με την διανομή των προϊόντων.
  4. Βελτιώσει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα στις last mile delivery υπηρεσίες.

Το συνέδριο Last Mile Delivery απευθύνεται σε:

  1. CEOs, General Managers: θα μάθουν γιατί το Last Mile Delivery είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής στρατηγικής.
  2. Marketing Managers, CMOS, CX Managers, e-commerce Managers: θα μάθουν τις παγκόσμιες τάσεις στο Last Mile delivery και πώς να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη εμπειρία μετά την αγορά των προϊόντων για τους πελάτες τους.
  3. Heads of Operations, Distribution, Logistics and Supply Chain: θα μάθουν όλα τα εργαλεία και τις πλατφόρμες Last Mile Delivery που θα κάνουν τις λειτουργίες τους πιο αποτελεσματικές και θα εξοικονομήσουν κόστος.
  4. Technology Heads, Chief Digital Heads: θα εκτεθούν σε τεχνολογικές λύσεις αιχμής που θα βελτιώσουν το τελικό βήμα του ταξιδιού των πελατών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.lastmiledelivery.live, #lastmileconference

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr