NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Twitter θέλησε να εξαγοράσει το Clubhouse, σε ένα deal 4 δισ. δολαρίων

Το Twitter θέλησε να εξαγοράσει το Clubhouse, σε ένα deal 4 δισ. δολαρίων

Η Twitter πραγματοποίησε συνομιλίες τους τελευταίους μήνες για να εξαγοράσει το Clubhouse, το κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται στον ήχο και που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σήμερα το Bloomberg.

Οι εταιρείες συζήτησαν μια πιθανή αποτίμηση περίπου 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το Clubhouse, όπως ανέφεραν οι πηγές, ζητώντας να μην ταυτοποιηθούν επειδή το θέμα είναι ιδιωτικό. Οι συζητήσεις δεν συνεχίζονται πλέον και δεν είναι σαφές γιατί δεν προχώρησαν, προσθέτει το δημοσίευμα.

Το Bloomberg ανέφερε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι το Clubhouse βρίσκεται σε συνομιλίες για να συγκεντρώσει χρηματοδότηση από επενδυτές, εκτιμώντας την δραστηριότητα του σε περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Μετά την αποτυχία των συνομιλιών με την Twitter, άρχισε να διερευνά αν έχει νόημα να αντλήσει χρηματοδότηση σε αυτήν την αποτίμηση.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να φιλοξενούν τις δικές τους διαδικτυακές ραδιοφωνικές εκπομπές. Οι ακροατές μπορούν να συντονιστούν για να ακούσουν συνεντεύξεις ή συζητήσεις και να ζητήσουν να συμμετάσχουν ζωντανά.

Το Clubhouse είναι μόλις ενός έτους, αλλά έχουν εμφανιστεί σε αυτό μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου και του θεάματος.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr