NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Huawei Solar: ​Webinar «έξυπνη ενέργεια για καλύτερη ποιότητα ζωής»​

Huawei Solar: ​Webinar «έξυπνη ενέργεια για καλύτερη ποιότητα ζωής»​

H Huawei διοργανώνει webinar με θέμα «Έξυπνη ενέργεια για καλύτερη ποιότητα ζωής με τις λύσεις οικιακών φωτοβολταϊκών Huawei Smart PV».

Το διαδικτυακό τεχνικό σεμινάριο για τη νέα γενιά οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων "FusionSolar" θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 στις 11π.μ. και κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν ομιλίες εξειδικευμένων εκπροσώπων της Huawei και της SKE Engineering GmbH, οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και τεχνολογικές λύσεις για τα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα εποχή στις οικιακές ενεργειακές λύσεις, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η καινοτόμα οικιακή Smart PV λύση νέας γενιάς “FusionSolar” της Huawei. Επιπλέον, θα ανακαλύψουν πώς το οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα νέας γενιάς της Huawei ανταποκρίνεται επιτυχημένα σε κάθε τύπο οικιακής εγκατάστασης για μια βέλτιστη εμπειρία αυξημένης παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας "All in One", διασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και μακροπρόθεσμη λειτουργικότητα που στοχεύει σε 100% ιδιοκατανάλωση.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά και στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει ξεχωριστή ενότητα όπου θα μπορούν να απαντηθούν τυχόν απορίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr