NEWSFLASH...
Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

PHEE: Τα νέα καινοτόμα φυσικά προϊόντα από φύκι αναζητούν τους πρώτους PHEE Ambassadors

PHEE: Τα νέα καινοτόμα φυσικά προϊόντα από φύκι αναζητούν τους πρώτους PHEE Ambassadors
09_08_2016 | 08:36 15_11_2016 | 12:31

Η PHEE είναι μια νέα ελληνική εταιρία η οποία κατασκευάζει, σε παγκόσμια πρωτιά, προϊόντα από τα νεκρά φύλλα των φύκιων Posidonia Oceanica τα οποία βρίσκονται σε αφθονία στις Ελληνικές ακτές και δυστυχώς μέχρι σήμερα η διαχείριση τους από τις αρχές είναι μη βιώσιμη τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και οικονομικό επίπεδο.

Μετά από μακρά ερευνητική περίοδο, η ομάδα της PHEE ανέπτυξε και κατοχύρωσε μια απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία επεξεργασίας των νεκρών φυκιών, με τελικό σκοπό την ανακύκλωσή τους με την παραγωγή φυσικών επιφανειών οι οποίες χρησιμοποιούνται ως κύρια πρώτη ύλη στην ανάπτυξη PHEEκινων προιόντων.

Η ιδέα της PHEE ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από τον Σταύρο Τσομπανίδη, που επηρεασμένος από μια ομιλια του Παύλου Ευμορφίδη σχετικά με αναξιοποίητες φυσικές πρώτες ύλες, έβαλε τον πήχη ψηλά να κάνει τα Ελληνικά φύκια παγκοσμίως γνωστά. Λίγο αργότερα η ιδέα πήρε σάρκα και οστά, όταν τα αποτελέσμα των πειραμάτων που έγιναν έδωσαν ώθηση στους ιδρυτές να προχωρήσουν στην δημιουργία γραμμής παραγωγής τον σχεδιασμό και την κυκλοφορία των πρώτων προιόντων.

Η PHEE έχει διακριθεί ,λαμβάνοντας σημαντική υποστήριξη στα πρώτα της βήματα, σε εγχώριους διαγωνισμούς και προγράμματα επιχειρηματικής ανάπτυξης.Συγκεκριμένα συμμετέχει στο πρόγραμμα υποτροφίων Angelopoulos-Clinton CGIU,διακρίθηκε στον διαγωνισμός ReditUp της εταιρείας Παπαστράτος και στο BlueGrowth, που συνδιοργανώνεται από την Aephoria.net και τον Δήμο Πειραιά.Τέλος έχει βραβευτεί ως η καλύτερη Eλληνική startup εταιρεία στον κλάδο της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η πρώτη εφαρμογή του υλικού PHEE είναι οι PHEE cases ,oι πρώτες προστατευτικές θήκες για smartphones φτιαγμένες από φύκια. Αυτή την στιγμή το προιόν απευθύνεται σε συσκευές iPhone και έχει τα χαρακτηριστικά πως κάθε θήκη είναι 100% ανακυκλώσιμη και διαθέτει μοναδικό φυσικό σχεδιασμό. Κάνένα κομμάτι της θήκης PHEE δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο, κάτι που συμβαίνει σε όλη τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας.

Παράλληλα έχoυν αναπτύχθει και άλλες εφαρμογές του καινοτόμου υλικού όπως πολυτελή κουτιά συσκευασίας σε διαφορετικές διαστάσεις και μεγέθη, σε συνεργασία με την εταιρία Παπαδερός , ενώ στα άμεσα πλάνα της είναι η επίσημη έναρξη του PHEE-shop μέσα από το οποίο θα κυκλοφορήσουν νέα προϊόντα αρχιτεκτονικής διακόσμησης, γραφείου και λοιπές ανατρεπτικές εφαρμογές των PHEEκιών σε συνεργασία με έλληνικα brands και σχεδιαστές.

Όραμα της ομάδας μας είναι η επιστροφή της παραγωγής στην Ελλάδα, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η επιστροφή του ανθρώπου κοντά στην φυσικό περιβάλλον παράλληλα με την ανάπτυξη περιβαλλοντικής ευαισθησίας στο κομμάτι της καθαριότητας των Ελληνικών ακτών και της αύξησης της ανακύκλωσης.

Για όσους ταυτίζονται με τη φιλοσοφία της PHEE, φέτος το καλοκαίρι τους δίνεται η δυνατότητα να γίνουν οι πρώτοι #PHEEambassadors, δηλαδή κομμάτι της επίλεκτης ομάδας που θα δοκιμάζει πρώτη τα προιόντα PHEE σε απόλυτη μυστικότητα πριν την επίσημη κυκλοφορία τους και θα απολαμβάνει προνόμια και ανατρεπτικές έκπληξεις!

Η διαδικασία είναι απλή

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο μέχρι και τις 10 Σεπτέμβρη  μοιραστείτε τις PHEEεξορμήσεις σας! Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να στείλετε σε inboχ στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook φωτογραφίες από καλοκαιρινές στιγμές με την παρέα ή το άλλο σας μισό από τις πανέμορφες PHEEπαραλίες της χώρας.

Κάθε εβδομάδα θα επιλέγονται οι τρεις καλύτερες οι οποίες και θα δημοσιεύονται στη σελίδα. Στα τέλη Σεπτέμβρη, και με ανοιχτή ψηφοφορία, θα επιλεχτούν οι καλύτερες πέντε και οι χρήστες που τις έστειλαν θα χρηστούν και επίσημα οι πρώτοι πέντε #PHEEambassadors.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr