NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Futurae: «Σήκωσε» χρηματοδότηση η πλατφόρμα αυθεντικοποίησης με τον Έλληνα co-founder

Futurae: «Σήκωσε» χρηματοδότηση η πλατφόρμα αυθεντικοποίησης με τον Έλληνα co-founder

Η Futurae Technologies AG, ένας πάροχος υπηρεσιών ελέγχου ταυτότητας και επιβεβαίωσης συναλλαγών με Έλληνα co-founder, ανακοίνωσε πως έλαβε μια νέα επένδυση 5 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων από έναν αριθμό επενδυτών.

Σε αυτούς εντοπίζεται ο ευρωπαϊκός πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Euroclear καθώς και οι υπάρχοντες επενδυτές AXA Venture Partners, Zürcher Kantonalbank και EquityPitcher Ventures.

Η επένδυση θα επιτρέψει στην εταιρεία να επεκτείνει την ομάδα της προκειμένου να αναπτυχθεί σε δύο βασικούς τομείς: την επιτάχυνση της διεθνούς επέκτασης και την ανάπτυξη της πλήρως διαχειριζόμενης πλατφόρμας ελέγχου ταυτότητας.

Τα τελευταία τρία χρόνια, περισσότερες από 100 τράπεζες με χρήστες σε περισσότερες από 50 χώρες έχουν επιλέξει την Futurae ως πλατφόρμα ελέγχου ταυτότητας. Η εταιρεία θα συνεχίσει την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στους πρώτους τραπεζικούς της πελάτες στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αυστρία.

Η πλατφόρμα της Futurae ενισχύεται επίσης με δυνατότητες μηχανικής μάθησης για τον εντοπισμό περιπτώσεων απάτης γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει τους πελάτες της, προσφέροντας εύχρηστες λύσεις για τους χρήστες τους.

Η Futurae Technologies ιδρύθηκε από την Sandra Tobler, CEO, μια πεπειραμένη επιχειρηματία και ηγέτιδα του fintech και του χρηματοοικονομικού οικοσυστήματος, και δύο ειδικούς σε θέματα ασφάλειας και εμπειρίας χρήσης: τον Έλληνα Νικόλαο Καραπάνο, CTO, με PHD στον έλεγχο ταυτότητας και την ασφάλεια Ιστού, και τον Claudio Marforio, COO και επικεφαλής προϊόντος, με PHD στο mobile security και την εμπειρία χρήστη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr