NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

H LG λαμβάνει 31 Red Dot Design Awards

H LG λαμβάνει 31 Red Dot Design Awards

Η LG Electronics (LG) αναγνωρίστηκε για άλλη μια φορά για την υπεροχή της στον βιομηχανικό σχεδιασμό καταναλωτικών ηλεκτρικών συσκευών, λαμβάνοντας τον εντυπωσιακό αριθμό των 31 design awards στα φετινά Red Dot Award, μία από τις κορυφαίες διακρίσεις της βιομηχανίας σχεδιασμού.

Οι συσκευές που διακρίθηκαν συμπεριλαμβάνουν το LG InstaView Door-in-Door ψυγείο, το Fridge & Freezer pair, την σκούπα CordZero stick, τις μονάδες οικιακού κλιματισμού και το Styler.

Μεταξύ των πιο σημαντικών διακρίσεων που απονεμήθηκαν για τις συσκευές της LG ήταν στην κατηγορία Materials & Surfaces για την εφαρμογή τους σε χρώμα, υλικό και φινίρισμα (color, material and finish -CMF). «Επαναπροσδιορίζοντας τις συμβατικές οικιακές συσκευές, ο σχεδιασμός των συσκευών της LG είναι ένας συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας με premium υλικά που μπορούν να προσαρμοστούν, ώστε να εξυπηρετούν τις διαφορετικές ανάγκες και προδιαγραφές για κάθε πελάτη. Υλικά όπως το ανοξείδωτο ατσάλι, το γυαλί, το μέταλλο και το FENIX - ένα καινοτόμο υλικό με προηγμένη τεχνολογία επίστρωσης που αναπτύχθηκε από την Arpa Industriale - χρησιμοποιούνται για να υπογραμμίσουν τον εκλεπτυσμό κάθε προϊόντος της συλλογής».

Ανάμεσα στις επιπλέον βραβεύσεις που έλαβε η εταιρεία περιλαμβάνεται και η αναγνώριση του LG WashTower, μίας ολοκληρωμένης λύσης φροντίδας ρούχων που λόγω σχεδιασμού προσφέρει περισσότερο χώρο, ενώ χειρίζεται εξαιρετικά μεγάλα φορτία. Εκτός από τις οικιακές συσκευές, ορισμένα προϊόντα πληροφορικής της LG, όπως το gaming monitor UltraGear και το LG gram, ξεχώρισαν για τον προηγμένο και κομψό σχεδιασμό τους, υπογραμμίζοντας τις βασικές αξίες των προϊόντων.

Τα Red Dot Design Awards είναι ένας από τους τρεις πιο διακεκριμένους διαγωνισμούς επαγγελματικού σχεδιασμού στον κόσμο και έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ένας από τους πιο επιθυμητούς θεσμούς για την επισφράγιση ποιότητας και εξαιρετικού σχεδιασμού. Φέτος περίπου 7.800 προϊόντα υποβλήθηκαν προς εξέταση στην κριτική επιτροπή.

«Ως μία εταιρεία που προσπαθεί να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με εξαιρετικό σχεδιασμό, είναι πάντα μεγάλη τιμή να λαμβάνουμε αναγνώριση από την Red Dot», δήλωσε ο Lee Chul-bae, επικεφαλής του LG Electronics Corporate Design Management Center. «Η LG πιστή στη δέσμευσή της να ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών αναβαθμίζει την ποιότητα του χώρου με προϊόντα υψηλής ποιότητας και θα συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμο σχεδιασμό που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αυτές».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr