NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​Gr8 Tomorrow, η start-up της Ερασμείου Σχολής που προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη σε μαθητές Λυκείου​​​

​Gr8 Tomorrow, η start-up της Ερασμείου Σχολής που προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη σε μαθητές Λυκείου​​​

Μία εικονική start-up επιχείρηση, με την επωνυμία Gr8 Tomorrow έχουν δημιουργήσει η μαθητές Λυκείου της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής, στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ).

Στόχος της επιχείρησής είναι η προσφορά συμβουλευτικής υποστηρίξεως σε μαθητές Λυκείου, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα αποφασίσει τη σχολή στην οποία επιθυμούν να εισαχθούν ή την καριέρα την οποία θέλουν να ακολουθήσουν, καθώς και η παράλληλη στήριξή τους, με οικονομικές διευκολύνσεις, μέσω συνεργασιών.

Μέσα από τη διαρκώς ανανεούμενη ιστοσελίδα της Gr8 Tomorrow (https://gr8tomorrow.com/), οι μαθητές Λυκείου και μελλοντικοί φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να λάβουν αναλυτικές περιγραφές των τμημάτων των πέντε γνωστότερων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Αθήνας, ενώ συνεχώς προστίθενται τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και άλλων πόλεων. Σε αυτή περιέχονται, επίσης, επαγγελματικές προοπτικές ανά τμήμα αλλά και ανά κλάδο ευρύτερα, καθώς και ενδεικτικοί μισθοί που ανταποκρίνονται στην ελληνική επαγγελματική πραγματικότητα, αλλά και αυτή του εξωτερικού.

Μέσω ειδικής εφαρμογής της ιστοσελίδας, οι μαθητές θα μπορούν να σχεδιάσουν την προσωπική τους συνάντηση με καθηγητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τους οποίους θα συζητήσουν και για αποτελέσματα των αναγνωρισμένων ψυχομετρικών τεστ και τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, στα οποία θα έχουν λάβει μέρος, και για τα οποία η ομάδα του Gr8 Tomorrow έχει εξασφαλίσει μειωμένες τιμές, μέσω της συνεργασίας της με την Ariston Psychometrics.

Σε ευρύτερο πλαίσιο λειτουργίας, η επιχείρησή, θα προβάλλει νέα σχετικά με τις αλλαγές στην εκπαίδευση, ενώ, μέσω συνεργασιών με επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, θα παρέχεται η δυνατότητα αγοράς βιβλίων και βοηθημάτων, σε χαμηλότερες τιμές, σε μαθητές και φοιτητές.

erasmeios_ja_sen_1.jpg?mtime=20210416231018#asset:261105


Το σχέδιό των μαθητών της Ερασμείου είναι, λοιπόν, να συμβάλλουν στη διευκόλυνση των νέων σε ό,τι αφορά την επιλογή της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, ώστε να αλλάξει το brain-drain σε brain gain! «Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!» είναι το σύνθημά τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr