NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Zoom αναζητά startups για να τις χρηματοδοτήσει με 100 εκατ. δολάρια

Το Zoom αναζητά startups για να τις χρηματοδοτήσει με 100 εκατ. δολάρια

Το Zoom προχωρά στη δημιουργία ενός επενδυτικού ταμείο ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, με στόχο να ενθαρρύνει τις πολλά υποσχόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το σύνολο εργαλείων του, προσφέροντας τους χρηματοδότηση, ως αφετηρία για να ενθαρρύνει άλλους προγραμματιστές να επωφεληθούν από τα εργαλεία που παρέχει.

Η εταιρεία σημειώνει πως αναζητά startups με βιώσιμα προϊόντα, «αλλά και δέσμευση για ανάπτυξη και επένδυση στο οικοσύστημα του Zoom», σύμφωνα με σχετική ανάρτηση.

Η ομάδα εταιρικής ανάπτυξης της πλατφόρμας, με μεγάλη συμμετοχή από την εκτελεστική ομάδα του Zoom, θα είναι υπεύθυνη για την επιλογή και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου εταιρειών. Η Zoom σκοπεύει να επενδύσει μεταξύ 250.000 και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε κάθε startup.

«Ένα μεγάλο μέρος αυτού θα βοηθήσει στη διευκόλυνση αυτών των πρώιμων εταιρειών και θα τους προσφέρει πρόσβαση σε πόρους και συνδέσεις εντός του Zoom, έτσι ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν και να επιτύχουν», δήλωσε ο CTO του Zoom, Brendan Ittelson.

Η εταιρεία διαθέτει ορισμένα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιχειρηματίες για τη δημιουργία εφαρμογών που εκμεταλλεύονται τη λειτουργικότητα του. Τον Μάρτιο, παρουσίασε ένα SDK (κιτ ανάπτυξης λογισμικού) για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να ενσωματώσουν τις λειτουργίες του Zoom σε άλλες εφαρμογές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr