NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Εκ περιτροπής εργασία για όλο το προσωπικό της JPMorgan Chase από τον Ιούλιο

Εκ περιτροπής εργασία για όλο το προσωπικό της JPMorgan Chase από τον Ιούλιο
Φωτογραφία: Joe Mabel
28_04_2021 | 13:45 28_04_2021 | 13:47
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Η JPMorgan Chase καλεί τους υπαλλήλους της στις ΗΠΑ πίσω στο γραφείο, τουλάχιστον με μερική απασχόληση.

Η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα, όσον αφορά σε περιουσιακά στοιχεία, δήλωσε ότι αυξάνει τον αριθμό των υπαλλήλων που θα επιτρέπονται στα γραφεία και ότι τα κτίρια θα είναι ανοιχτά σε όλους τους υπαλλήλους της στις 17 Μαΐου, με όριο χωρητικότητας 50%.

«Περιμένουμε ότι μέχρι τις αρχές Ιουλίου, όλοι οι υπάλληλοι που εδρεύουν στις ΗΠΑ θα βρίσκονται στο γραφείο με ένα συνεπές πρόγραμμα εκ περιτροπής, και θα υπόκεινται επίσης στο τρέχον όριο χωρητικότητας 50%», δήλωσε η τράπεζα. «Έχοντας υπόψη αυτό το χρονικό πλαίσιο, πρέπει να αρχίσετε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να βοηθήσετε στην επιτυχή επιστροφή σας.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της JPMorgan, Jamie Dimon, είπε σε μια διαδικτυακή εκπομπή την περασμένη εβδομάδα ότι η εταιρεία δεν θα μπορούσε ακόμη να απαιτήσει από τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν πριν επιστρέψουν στο γραφείο. Η εταιρεία είχε μερικούς υπαλλήλους που εργάζονταν στα γραφεία για το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας, ειδικά όσων είχαν εμπορικούς ρόλους, αλλά έχει προγραμματίσει από καιρό να μεταβεί σε ένα εκ περιτροπής μοντέλο για να επιτρέψει στους εργαζομένους περισσότερη ευελιξία.

Ο επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού της Citigroup δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι έως και το 30% των εργαζομένων θα επιστρέψουν στα γραφεία της εταιρείας στη Β. Αμερική από τον Ιούλιο και περισσότεροι τον Σεπτέμβριο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr