NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Instagram παρουσιάζει νέους τρόπους για να κερδίζουν χρήματα οι δημιουργοί

Το Instagram παρουσιάζει νέους τρόπους για να κερδίζουν χρήματα οι δημιουργοί

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, παρουσίασε μια σειρά από λειτουργίες γύρω από τις οποίες εργάζεται το Instagram, με στόχο να βοηθήσει τους δημιουργούς να αποκομίσουν περισσότερα έσοδα από το περιεχόμενό τους.

Αυτό περιλαμβάνει ένα marketplace που θα βοηθήσει στην αντιστοίχιση brands με δημιουργούς των οποίων το περιεχόμενο ταιριάζει στο κοινό που προσπαθούν να προσεγγίσουν.

Ήδη, πολλοί δημιουργοί πληρώνονται για την ανάρτηση διαφημιστικού περιεχομένου, αλλά ο στόχος αυτού του marketplace θα είναι να διαδραματίζει το Instagram πιο ενεργό ρόλο στη βοήθεια των brands, ώστε να ανακαλύψουν νέους δημιουργούς.

Αυτές οι λειτουργίες έρχονται καθώς το Facebook προσαρμόζεται σε μια πρόσφατη αλλαγή στο οικοσύστημα iOS της Apple, που πιθανότατα θα δυσκολέψει την εταιρεία κοινωνικών μέσων να στοχεύσει διαφημίσεις σε χρήστες iPhone και iPad.

Διατηρώντας περισσότερες εμπορικές δραστηριότητες και πωλήσεις απευθείας στις εφαρμογές του, το Facebook αναμένεται πως θα μπορέσει πιο αποτελεσματικά να προσφέρει εξατομικευμένες διαφημίσεις στους χρήστες και να δείξει την αποτελεσματικότητα αυτών των διαφημίσεων στους διαφημιζόμενους.

Ο Zuckerberg ανακοίνωσε επίσης τα καταστήματα δημιουργών, τα οποία θα τους επιτρέπουν να πωλούν αγαθά σε χρήστες του Instagram απευθείας μέσω των προφίλ τους στο κοινωνικό δίκτυο.

Πέρυσι, η εταιρεία παρουσίασε τα Facebook Shops και Instagram Shops, ως μέρος μιας διαδικασίας για να προσφέρει περισσότερες εμπορικές λειτουργίες απευθείας στην υπηρεσία του.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr