NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Apple ετοιμάζει αναδιπλούμενο iPhone - Έρχεται το 2023 λένε οι αναλυτές

Η Apple ετοιμάζει αναδιπλούμενο iPhone - Έρχεται το 2023 λένε οι αναλυτές

Η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει ένα αναδιπλούμενο iPhone με εύκαμπτη οθόνη OLED 8 ιντσών QHD+ το 2023, όπως ανέφερε σήμερα ο αναλυτής Ming-Chi Kuo σε σημείωμα προς επενδυτές.

Όπως αναφέρεται, προβλέπεται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο iPhone με οθόνη QHD+ 8 ιντσών το 2023. Με βάση το αναφερόμενο σχέδιο της εταιρείας, προβλέπεται ότι οι αποστολές αναδιπλούμενων iPhone‌ θα φτάσουν τα 15-20 εκατομμύρια μονάδες το 2023.

Ο Kuo προβλέπει ότι τα αναδιπλούμενα smartphone θα γίνουν «must-have» για όλα τα μεγάλα brand smartphone και θα ενισχύσουν τον επόμενο «κύκλο αντικατάστασης» για μοντέλα υψηλών προδιαγραφών, σημειώνοντας ότι η Apple είναι σε θέση να αποτελέσει τον «μεγαλύτερο νικητή» της κατηγορίας. Η Apple θα στείλει 15 έως 20 εκατομμύρια αναδιπλούμενα iPhone το 2023, σύμφωνα με τον Kuo.

«Προς το παρόν, η θέση των αναδιπλούμενων smartphone είναι κυρίως ο συνδυασμός του smartphone και του tablet. Πιστεύουμε όμως ότι το αναδιπλούμενο smartphone είναι μόνο μία από τις εφαρμογές της αναδιπλούμενης σχεδίασης. Προβλέπουμε ότι οι αναδιπλούμενες συσκευές θα θολώσουν τα τμήματα μεταξύ smartphone, tablet και φορητών υπολογιστών στο μέλλον. Με τα πλεονεκτήματα σχεδιασμού των οικοσυστημάτων και του σχεδιασμού υλικού, η Apple θα είναι ο μεγαλύτερος νικητής στη νέα τάση αναδιπλούμενων συσκευών» σημείωσε ο ίδιος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε σχετικές αναφορές από τον Kuo, ο οποίος φημίζεται για τις προβλέψεις του, σχετικά με ένα αναδιπλούμενο iPhone. Τον Μάρτιο, είπε ότι η Apple θα μπορούσε να λανσάρει ένα αναδιπλούμενο iPhone με οθόνη 7,5 έως 8 ιντσών το 2023, ωστόσο, τότε, σημείωσε ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα θα εξαρτηθεί από την ικανότητα της εταιρείας να λύσει διάφορα θέματα με τη μαζική παραγωγή και την τεχνολογία.

Ο Kuo είπε στο ίδιο σημείωμα ότι η ανάπτυξη ενός αναδιπλούμενου «iPhone» δεν είχε ακόμη ξεκινήσει επίσημα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr