NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Αντίο ξανά, Flash - Η Microsoft καθιστά υποχρεωτική την κατάργηση από τα Windows 10

Αντίο ξανά, Flash - Η Microsoft καθιστά υποχρεωτική την κατάργηση από τα Windows 10

Η Microsoft, η Apple, η Google, η Mozilla, ακόμη και η ίδια η Adobe, έχουν καταργήσει την τεχνολογία Adobe Flash, η οποία έφτασε στο τέλος της ζωής της την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Τον Ιούλιο, η Microsoft προχωράει ένα βήμα παραπέρα.

Το KB4577586, γνωστό και ως «ενημέρωση για την κατάργηση του Adobe Flash Player», θα καταστεί υποχρεωτικό για όλες τις εκδόσεις των Windows 10.

Η εν λόγω ενημέρωση δεν θα καταργήσει τις εγκαταστάσεις του Flash player από τρίτα μέρη - μόνο εκδόσεις που έχουν προκύψει με τα ίδια τα Windows. Η αλλαγή φαίνεται απίθανο να επηρεάσει σημαντικά τους περισσότερους ανθρώπους - οι Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox και Apple Safari σταμάτησαν την υποστήριξη της Flash από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Παρόλο που ο Internet Explorer 11 (και η λειτουργία IE στο Microsoft Edge) υποστηρίζει την άμεση εγκατάσταση των προγραμμάτων Flash που έχουν ληφθεί ως plug-in, το ίδιο το Adobe Flash Player διαθέτει έναν ενσωματωμένο «kill-switch». προκαλώντας την άρνηση αναπαραγωγής περιεχομένου Flash εάν η ημερομηνία του συστήματος είναι μεταγενέστερη από τις 12 Ιανουαρίου 2021.

Εκτός από όλες τις εκδόσεις των Windows 10, το KB4577586 θα εγκατασταθεί ως ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας σε Windows 8.1, Windows Server 2012 και Windows Embedded 8 Standard.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr