NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Καλοσύνη

The Unkeeper: Καλοσύνη

Η ΕΡΤ προκηρύσσει διαγωνισμό με αντικείμενο την εμπορική εκμετάλλευση/αξιοποίηση του συνόλου του διαφημιστικού χρόνου του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2021, με ελάχιστη τιμή εκκίνησης το ποσό των 95.860 ευρώ. Νέα ήθη.

Η αξία του αρχείου της ΕΡΤ ακόμη μια φορά φάνηκε με την προβολή του υλικού για τη ζωή του Θανάση Βέγγου, ένας από τους πιο δημοφιλείς κωμικούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, που στις 3 Μαΐου 2011 έφυγε από τη ζωή.

Έφυγε από τη ζωή, έπειτα από σύντομη νοσηλεία στο «Ντυνάν» ο δημοσιογράφος Μίμης Παπαναγιώτου. Ένας δημοσιογράφος με ήθος και το τέλειο πρότυπο της έντυπης δημοσιογραφίας.

Η δημοσιογραφία στην Τουρκία του 2021 ασφυκτιεί. Σύμφωνα με τον τουρκικό σύλλογο «Πρωτοβουλία Ειρήνης για την Απελευθέρωση Δημοσιογράφων» συνολικά 70 δημοσιογράφοι βρίσκονται στις φυλακές και το 95% των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης βρίσκονται υπό τον έλεγχο επιχειρήσεων της Κυβέρνησης Ερντογάν. Καθόλου τυχαίο για την επιβίωση του καθεστώτος.

Η άλλη δημοσιογραφία φαίνεται στην άλλη όχθη του Ατλαντικού όταν η Λόρα Ιταλιάνο, επί πολλά χρόνια, δημοσιογράφος της New York Post δήλωσε ότι παραιτήθηκε αφού “διατάχθηκε” να γράψει μια ψευδή ιστορία που ισχυριζόταν ότι ανήλικοι χωρίς χαρτιά καλωσορίζονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες με αντίγραφα ενός παιδικού βιβλίου που έγραψε η αντιπρόεδρος Χάρις Καμάλα.

Νεκροί είναι δύο Ισπανοί δημοσιογράφοι ο Νταβίντ Μπεριάϊν 44 ετών και ο Ρομπέρτο Φράιλε 47 ετών στην Μπουρκίνα Φάσο από την περασμένη Δευτέρα. Τον θάνατό τους επιβεβαίωσε η υπουργός Εξωτερικών Αράντσα Γκονθάλεθ Λάγια, το απόγευμα της Τρίτης. Οι δύο Βάσκοι δημοσιογράφοι, πραγματοποιούσαν ντοκιμαντέρ με θέμα την λαθροθηρία κοντά στο Εθνικό Πάρκο Arli. Η συνοδεία τους αποτελούνταν από δύο οχήματα και περίπου 20 μοτοσικλέτες στις οποίες ταξίδευαν δημοσιογράφοι, περιβαλλοντικοί πράκτορες και η ασφάλεια της ομάδας. Όταν ξεκίνησε η επίθεση από ένοπλη ομάδα, οι δύο δημοσιογράφοι χειρίζονταν ένα drone για να τραβήξουν εναέριες φωτογραφίες. Την ευθύνη για την δολοφονία των δύο Ισπανών δημοσιογράφων και ενός ακόμη Ιρλανδού που τους συνόδευε, ανέλαβε, μέσω ενός ηχητικού μηνύματος, η τζιχαντιστική Ομάδα Υποστήριξης Ισλάμ και Μουσουλμάνων (JNIM), με επικεφαλής τον Iyad Ag Ghali και συνδέεται άμεσα με την Αλ Κάιντα.

Διαβάζουμε ότι σύμφωνα με έρευνα οι influencers επηρεάζουν λίγο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Οι εταιρείες που επιθυμούν να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη στην μάρκα για τους καταναλωτές θα πρέπει να επικεντρωθούν στην εμπειρία που παρέχουν, και όχι στις διασημότητες. Σύμφωνα με έρευνα αγοραστών στο διαδίκτυο από την εταιρεία τεχνολογίας marketing Bluecore στην Αμερική, το 40% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ο παράγοντας με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη τους. Τώρα το καταλάβανε; Αυτό που έχει σημασία περισσότερο και χρειάζεται ρύθμιση είναι τα υπέρογκα ποσά που μάλλον θα χρειαστεί να μειωθούν.

Το e-commerce σωτήριο για τις διαφημίσεις αναζήτησης στην πανδημία. Σύμφωνα με το eMarketer.com, οι δαπάνες για Google Ads αναζήτησης στις ΗΠΑ έφτασαν τα 61,69 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 10,4% σε σχέση με το 2019!

Στη δικαστική διαμάχη Βρυώνη-Affichage προστέθηκαν νέες λεπτομέρειες. Στο μεταξύ ο Βρυώνης πολιτικογραφήθηκε στα Τίρανα της Αλβανίας και ο νόων νοήτω. Ποια εταιρεία επικοινωνίας είχε σύμβουλο η ελβετική διαφημιστική εταιρεία Affichage στην Ελλάδα την εποχή της εξαγοράς στο μακρινό 2008;

Ο Αθήνα 9.84 έκανε την έκπληξη και κάθε Κυριακή βράδυ, στις 9μμ, έχουμε «Συναυλία στο Ραδιόφωνο»! Μας αναφέρουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου παρουσιάζουμε με ήχο και εικόνα 11 ραδιοφωνικές συναυλίες αφιερωμένες σε είδη του ελληνικού τραγουδιού αλλά και σε στιχουργούς που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει. Οι συναυλίες μεταδίδονται στους 98.3 στα FM και ταυτόχρονα στο κανάλι του σταθμού στο YouTube και στο site www.athina984.gr. Στις συναυλίες αυτές συμμετέχουν 33 καταξιωμένοι αλλά και νεότεροι ερμηνευτές καθώς επίσης και 40 μουσικοί, ηχολήπτες και φωτιστές. Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών εδώ.

Διαβάζουμε στην Καθημερινή στο ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάλιου ότι πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλλε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην εταιρεία παραγωγής του Greece Next Top Model (GNTM) για το «όργωμα» των αμμοθινών στην Ελαφόνησο με τροχοφόρα. Παράλληλα διερευνάται από τον εισαγγελέα και το ενδεχόμενο ποινικών κυρώσεων, εξέλιξη που μπορεί να αφορά και τον δήμο, που είχε αναλάβει για λογαριασμό του φορέα διαχείρισης της προστατευόμενης περιοχής του νησιού να επιτηρεί τα γυρίσματα της δημοφιλούς εκπομπής. Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις πάντως εκτιμούν ότι το πρόστιμο ήταν χαμηλό. Στο μεταξύ η ανεκδιήγητη Καγιά έφαγε πασαπόρτι σύμφωνα με το gossip ρεπορτάζ.

Στη The Newtons Laboratory το Rexona. Στην Καποδιστρίου τι άλλα νέα; Τώρα το σποτ αν και έχει τον Τσιτσιπά μέτριο.

Έχουμε τόσο πάθος γι' αυτό που κάνουμε που είναι μεταδοτικό! Ποια το δήλωσε σε εποχή covid;

Την άλλη εβδομάδα η Επιτροπή Ανταγωνισμού συνεδριάζει πάλι με αντικείμενο την αγορά διανομής έντυπου Τύπου και την πιθανή παράβαση των άρθρων 1 και 2 του ν. 3959/2011. Τι πιστεύεται ότι θα γίνει;

Τη διαφήμιση της Αλλατίνη για το αλεύρι την έχετε δει; Καλοσυνάτη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr