NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για δικηγόρους

Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για δικηγόρους

Νέο πρόγραμμα προϋπολογισμού 20.000.000 € για δικηγόρους πρόκειται να θέσει σε εφαρμογή μέσα στον Μάιο το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Στόχος του προγράμματος θα είναι να παρασχεθεί στοχευμένα, στήριξη - ενίσχυση αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων οι οποίοι επλήγησαν ιδιαίτερα έντονα από την πανδημία, παραμένοντας επί μακρόν λόγω της μη φυσικής λειτουργίας των δικαστηρίων. Το πρόγραμμα θα αφορά σε αναβάθμιση της υποδομής των γραφείων τους προκειμένου να ανταποκρίνονται σε συνθήκες παροχής των υπηρεσιών τους μέσω τηλεδιάσκεψης και σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων στη διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά́ καταστήματα της χώρας.

Σε κάθε αυτοαπασχολούμενο (διακριτό ΑΦΜ) θα αποδίδεται μη επιστρεπτέο ποσό επιχορήγησης για την ψηφιακή αναβάθμιση της υποδομής των γραφείων τους, αντιστρόφως κλιμακούμενο των εσόδων παροχής υπηρεσιών βάσει του Ε3 του επιτηδευματία κατά το έτος 2019.


Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την HFT Consultants στο τηλ 2106565400 ή στο info@hft.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr