NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

TeamViewer: Αποκτά την καινοτόμο εταιρία 3D visualization και Mixed Reality Viscopic

TeamViewer: Αποκτά την καινοτόμο εταιρία 3D visualization και Mixed Reality Viscopic

H TeamViewer ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της Viscopic για την επέκταση του κορυφαίου χαρτοφυλακίου AR της TeamViewer με πρωτοποριακές λύσεις για διαδραστική τρισδιάστατη οπτικοποίηση και ψηφιακή ροή εργασίας Mixed reality (MR).

Οι πελάτες της startup εταιρίας που εδρεύει στο Μόναχο, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών blue-chip Audi, Siemens Energy και Deutsche Bahn, χρησιμοποιούν τις εξαιρετικά καινοτόμες τεχνολογίες της Viscopic για σκοπούς παραγωγής, συντήρησης, διασφάλισης ποιότητας και εκπαίδευσης.

Όπως ενημέρωσε η εταιρεία, το λογισμικό της Viscopic λειτουργεί σε έξυπνα γυαλιά Mixed Reality, όπως το Microsoft HoloLens, καθώς και smartphone και tablet για να βοηθά τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής. «Ψηφιακές πληροφορίες όπως τρισδιάστατοι δείκτες ή οδηγίες βήμα προς βήμα μπορούν να συνδεθούν σε αντικείμενα πραγματικού κόσμου και ολόγραμμα πραγματικής κλίμακας που τοποθετούνται σε περιβάλλον της παραγωγής». Το διαισθητικό προϊόν επεξεργασίας και συγγραφής 3D της Viscopic επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει περιεχόμενο Μικτής Πραγματικότητας χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης από ειδικούς, καθώς και τη δημιουργία τρισδιάστατων ολογράφων βάσει CAD ή παρόμοιων δεδομένων.

Ο CPO της TeamViewer, Hendrik Witt, δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε ολόκληρη την ομάδα της Viscopic στην οικογένεια της TeamViewer. Είναι αποδεδειγμένοι ειδικοί στον τομέα της τεχνολογίας τους και μια εξαιρετική επέκταση για εμάς στην υπάρχουσα σουίτα AR. Μετά τις εξαγορές της TeamViewer από wearable computing ηγέτες όπως η Ubimax και η Upskill εντός του προηγούμενου έτους, οι δυνατότητες απεικόνισης 3D της Viscopic επιτρέπουν πρόσθετες περιπτώσεις χρήσης, για παράδειγμα, σε διαδικασίες κατασκευής και διασφάλισης ποιότητας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας ή στη βαριά βιομηχανία. Με τρισδιάστατα στοιχεία μπορούμε να προσφέρουμε βελτιωμένες ροές εργασίας και εμπειρίες Μικτής Πραγματικότητας από την πλευρά του πελάτη, ειδικά όταν οι περίπλοκες καταστάσεις απαιτούν περισσότερη οπτική υποστήριξη».

Ο συνιδρυτής της Viscopic, Marco Maier προσθέτει «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που συμμετέχουμε σε μια τόσο μεγάλη εταιρεία όπως η TeamViewer που έχει εξελιχθεί σε μια πραγματικά παγκόσμια τεχνολογική μάρκα που επιτρέπει την ψηφιοποίηση σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους. Βλέπουμε τεράστιες δυνατότητες για την ισχυρή τεχνολογία επεξεργασίας 3D και τη σύνταξη μικτής πραγματικότητας στη βιομηχανική προσφορά της TeamViewer - δημιουργώντας επιπλέον αξία για τους πελάτες της TeamViewer και της Viscopic. Με την παγκόσμια δύναμη πωλήσεων και μάρκετινγκ της TeamViewer μπορούμε να κάνουμε τη χρήση του λογισμικού μας στο επόμενο επίπεδο».

Η σουίτα προϊόντων 3D AR της Viscopic θα ενσωματωθεί στο TeamViewer Frontline, μια σουίτα λύσεων που βασίζεται σε AR και χρησιμοποιείται για την ψηφιοποίηση των διαδικασιών εργασίας και την ενδυνάμωση των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή. «Το TeamViewer Frontline παρέχει ροές εργασίας AR και MR, καθώς και δυνατότητες απομακρυσμένης βοήθειας σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας. Οι κύριες περιπτώσεις χρήσης περιλαμβάνουν συναρμολόγηση, επιθεώρηση, συντήρηση, απομακρυσμένη βοήθεια και συλλογή εφοδιαστικής».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr