NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Amazon: 10.000 προσλήψεις - «Τεράστια ψήφος εμπιστοσύνης στη βρετανική οικονομία»

Amazon: 10.000 προσλήψεις - «Τεράστια ψήφος εμπιστοσύνης στη βρετανική οικονομία»
14_05_2021 | 11:35 14_05_2021 | 11:36
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

Ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας Amazon θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς οι διαδικτυακές αγορές συνεχίζουν να εξελίσσονται μέσα στην πανδημία.

Η Amazon πρόκειται να προσλάβει 10.000 υπαλλήλους στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ανοίγει περισσότερες αποθήκες στη βόρεια και νότια Αγγλία.

Δημιουργεί, επίσης, έναν αριθμό εταιρικών ρόλων στο Cambridge, το Εδιμβούργο, το Λονδίνο και το Μάντσεστερ.

Ο υπουργός Επιχειρήσεων Kwasi Kwarteng δήλωσε ότι η κίνηση αποτελεί μια «τεράστια ψήφο εμπιστοσύνης στη βρετανική οικονομία».

Η προσθήκη 10.000 νέων ρόλων, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων στις αποθήκες της, θα αυξήσει το εργατικό δυναμικό της στο Ηνωμένο Βασίλειο σε περισσότερα από 55.000 άτομα έως το τέλος του έτους.

Ο Kwarteng είπε ότι η Amazon πραγματοποιεί μια «αρχική επένδυση στον τομέα των λιανικών πωλήσεών», η οποία θα «ανοίξει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για ακόμη περισσότερους εργαζόμενους».

Η Amazon θα επενδύσει επίσης 10 εκατομμύρια λίρες για τρία χρόνια σε ένα πρόγραμμα για την εκπαίδευση 5.000 υπαλλήλων σε θέματα όπως η λογιστική και η ανάπτυξη λογισμικού, σε μια προσπάθεια να προσφέρει νέες δεξιότητες.

Η Amazon θα πληρώσει το 95% των διδάκτρων και τα σχετικά τέλη για μαθήματα εκπαίδευσης, έως και 8.000 £ για τέσσερα χρόνια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr