NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Reality... Awards

The Unkeeper: Reality... Awards

Πρώτο βραβείο πολιτικής επικοινωνίας για τον διεθνή Έλληνα επικοινωνιολόγο Γεράσιμο Ζαγορίτη και την Campaign Lab διαβάζουμε. Ερωτήσεις: Στην Ελλάδα γιατί δεν έχει αναλάβει καμιά καμπάνια; Αν έρθει θα κλάψουν μανούλες. Αλλά και πόσες πολιτικές εταιρείες επικοινωνίας χωράει αυτή η παράταξη.Έχει αναλάβει τον Γιούνκερ στις Βρυξέλλες μόνο, που μπήκε στο γραφείο του με κομματικά κριτήρια. Πελάτες έχει λέει και στη Δυτική Αφρική. Οπότε καταλαβαίνετε. Ποιος είναι; Ο γιός του Ηπειρώτη Ζαγορίτη και της ΝΔ. Έγινε γνωστός μέσω Τζούλιας, όπου το 2017 μπήκε στο αρχείο η δικαστική τους διένεξη.

Σε κάποιο όροφο εδώ στην ημεδαπή σκέφτονται και άλλες εταιρείες του χρόνου να συμμετάσχουν. Αμ τι;

Εμφανίστηκε η αδερφή των τριών με δηλώσεις της. Ποια είναι;

Τον ρόλο της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Παπαστράτος ανέλαβε η Λένα Πλαΐτη, με τομέα ευθύνης τα ΜΜΕ και το εταιρικό περιεχόμενο. Η Λένα Πλαΐτη προέρχεται από τον πολυεθνικό χρηματοοικονομικό οργανισμό AXA, όπου εργαζόταν τα τελευταία 15 χρόνια, έχοντας αναλάβει διαδοχικές θέσεις ευθύνης σε εταιρική και εμπορική επικοινωνία, στην Ελλάδα και τη Γαλλία. Μεγάλη απόφαση. Αυτοί οι έρωτες…

Το ότι ο Ρουβάς θέλησε να διαφημίσει τυρί μην σας κάνει εντύπωση. Διότι από άλλου μυρίζει το γάλα.

Στον αέρα βρίσκεται η νέα διαφημιστική καμπάνια «Sunshine Discount» του EOT και της Aegean, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, για 4η συνεχή χρονιά, με στόχο να προβάλλουν τη χώρα μας στο εξωτερικό. «Όσο μεγαλύτερη η διαφορά θερμοκρασίας του τόπου αφετηρίας σε σχέση με την Ελλάδα, τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια της Aegean», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Η καμπάνια ξεκίνησε από τα μέσα του προηγούμενου μήνα και θα διαρκέσει έως το τέλος του χρόνου. Απευθύνεται σε επισκέπτες από Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Αυστρία, Πολωνία, Σουηδία, Δανία και Ολλανδία. Θα προβάλλεται δε σε όλα τα διαδικτυακά μέσα (Facebook, Instagram, YouTube), καθώς και στα κανάλια της Aegean, αξιοποιώντας τόσο την πελατειακή βάση της και τα δημοφιλή social media της, όσο και τις οθόνες στα αεροσκάφη της. Εμείς να ευχηθούμε να πάει καλά και να φέρει αποτελέσματα. Δημιουργικά η δουλειά δεν μας συγκίνησε.

Από τις εκδόσεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ κυκλοφορεί το βιβλίο του συναδέλφου Χρήστου Αθ. Καπούτση: ΧΡΉΣΤΟΣ ΑΘ. ΚΑΠΟΎΤΣΗΣ. Εδώ μιλούν τα γεγονότα... Μία πολύ καλή δουλειά. Στο βιβλίο παρατίθεται μέρος των εμπειριών που αποκόμισε σε όλην αυτήν την πορεία, μαζί με τις αμερόληπτες και τεκμηριωμένες αναλύσεις του επί ζητημάτων διεθνούς και εξωτερικής πολιτικής -καιόχι μόνο. Γιατί όπως επισημαίνει και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος: «Μπορεί κανείς να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τις απόψεις του Χρήστου Καπούτση, αλλά αυτό δεν έχει τηνπαραμικρή σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι, ο Καπούτσης έχει απόψεις, δεν είναι ένα υγρό που παίρνει το σχήμα του δοχείου που το βάζουν...»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ενώνει τη φωνή του με τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και στηρίζει την προσπάθεια προστασίας των Παλαιστίνιων και ξένων δημοσιογράφων, που υπηρετούν την ενημέρωση στη Γάζα. Σωστά αλλά και τους ισραηλινούς συντάκτες μη ξεχνάμε.

Μας εξέπληξε ευχάριστα η Ρένα Νικολοπούλου, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ermis Awards 2021 με την τοποθέτησή της για τη διαφορετικότητα και την κοινωνική ευαισθησία: «Η επικοινωνία είναι πάντα ο καθρέπτης της κοινωνίας και φέτος δεν θα μπορούσαμε παρά να αναδείξουμε και να βραβεύσουμε τις δημιουργικές δουλειές που τόλμησαν να αναδείξουν ευαίσθητα κοινωνικά θέματα. Θέματα ταμπού που ακόμα και σήμερα δύσκολα τα ακουμπάμε, πόσο μάλλον να τα προβάλουν οι μάρκες μέσα από την επικοινωνία τους. Αυτές τις θαρραλέες δουλειές θέλουμε να βραβεύσουμε μέσα από την ειδική διάκριση των Ermis Creative Bravery».

Ο ΣΕΔΕΑ (Έλληνες δημοσκόποι) με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα μερίδας του τύπου και κάποιες αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα αναφορικά με σύγκριση ερευνών κοινής γνώμης δήλωσε: Σύμφωνα με τον Νόμο 3603/2007 (άρθρο 4, παρ. 6) «Η σύγκριση αποτελεσμάτων διαφορετικών δημοσκοπήσεων πρέπει να συνοδεύεται από την επισήμανση των διαφορών τους (όπως μεθοδολογία, χρόνος διεξαγωγής που είναι δυνατόν να επηρεάζει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης)». Θέλει δουλειά ο κλάδος όταν μπλέκεται με την πολιτική.

Διαβάζουμε ότι 19,74 εκατ. ευρώ το τελικό budget. Συγκεκριμένα, η νέα ΚΥΑ αναφέρει πως η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης της ανέρχεται 15,9 εκατ. ευρώ (€ 15.919.354,80) και μαζί με τον αναλογούντα Φ.Π.Α. 24%, ποσού 3,8 εκατ. ευρώ (€ 3.820.645,15) αγγίζει τα 19,74 εκατ. ευρώ. (€ 19.740.000) και θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας έτους 2021. Υπενθυμίζεται πως η αρχική ΚΥΑ ανέφερε πως η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ήταν 18,5 εκατ. ευρώ (με ΦΠΑ). Να σχολιάσουμε η κυβέρνηση τα πηγαίνει θαυμάσια στο θέμα του εμβολιασμού.

Διαγωνισμό ύψους 7,7 εκατ. ευρώ για την ανάθεση υπηρεσιών ταχυδρομικής διακίνησης εντύπων [που δικαιούνται ειδικού (μειωμένου) τιμολογίου] στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, για περίοδο δύο (2) ετών από την υπογραφή της σύμβασης προκύρηξε η Προεδρία της Κυβέρνησης. Δεν σώζεται η κατάσταση.

Αν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργάνωσε αυτή την αθλιότητα υποδοχής ενός παίκτη ριάλιτι, πρώτον θα πρέπει να ντρέπεται και δεύτερον να είναι η τελευταία περίοδος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τελικά ο κατήφορος έχει όνομα.

Κουίζ σε ποιον εκδοτικό όμιλο η συντακτική ομάδα ετοιμάζεται κατά του Διευθυντή της ακόμη και για σεξουαλική παρενόχληση. #metoo στο δημοσιογραφικό κόσμο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr