NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 2 - 4 Ιουνίου το All Things Energy Forum 2021 - Focus σε οικονομία και καινοτομία​

Στις 2 - 4 Ιουνίου το All Things Energy Forum 2021 - Focus σε οικονομία και καινοτομία​
19_05_2021 | 14:22 19_05_2021 | 14:24
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Ενέργεια & Περιβάλλον

Focus σε οικονομία και καινοτομία σε περιβάλλον πανδημίας, διεθνής πολιτική, ενεργειακό εμπόριο, περιβαλλοντικές πολιτικές και τεχνολογίες αιχμής.

Tο διεθνές ψηφιακό Forum που πραγματοποιείται το 3ήμερο 2-4 Ιουνίου, από την Boussias και τη Natural Resources PC, φιλοξενεί ήδη 95 ομιλητές από 30 χώρες και αντίστοιχους συνέδρους.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ενεργειακό γεγονός της χώρας με ιδιαίτερα σημαντική επίδραση στην αγορά, αφού συνδέει σε έναν διάλογο παραγωγούς και καταναλωτές ενέργειας, επιχειρήσεις σχετικών προσφερόμενων υπηρεσιών ή τεχνολογιών και κυβερνητικές υπηρεσίες, για να εξετάσουν τα νέα οικονομικά δεδομένα, διεθνή πολιτική, ενεργειακό εμπόριο, καινοτομίες και τεχνολογίες αιχμής, την περίοδο της πανδημίας.

Ανάμεσα στα πολύ σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν στη διάρκεια του 3ημέρου, οι Jacky Chen (President of Huawei Digital Power Technologies CEE & Nordic Region), Dr Constantine Botopoulos (former MEP, former Chairman of the Hellenic Capital Market Commission), Dr Julije Domac (President of the FEDARENE and Special Advisor for Energy and Climate of the President of the Republic of Croatia, Belgium) και Natasa Pilides (Minister of Energy, Commerce and Industry, Cyprus), αναλύουν την Πράσινη Συμφωνία της Ε.Ε. και τον αντίκτυπο του Covid 19.

O ευρωπαϊκός νόμος για το κλίμα επιδιώκει να εξασφαλίσει ότι όλοι οι τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου για καθαρές μηδενικές εκπομπές έως το 2050 και σκιαγραφεί ένα πλαίσιο για την αξιολόγηση της προόδου προς την επίτευξη αυτού του στόχου.

H κρίση του Covid 19 έφερε πολιτικό δίλημμα και επηρέασε την εξέλιξη του Green Deal; Πώς θα διασφαλιστεί η ανάκαμψη από την κρίση της πανδημίας, επιταχύνοντας τη μετάβαση προς την κλιματική ουδετερότητα;

Επιπλέον, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Parallel Session της διοργάνωσης οι Hariram Subramanian (CTO Huawei FusionSolar Smart PV Solution, Europe), Martin Georgiev (Head of Market Bulgaria, Alpiq Energy SE, Switzerland), Jenson Ho (Director, Infrastructure Engineering & Data Center Operations, Pure Storage, USA) και Joe MacDonald (Founder, Design Strategist, Urban A&O Inc, New York, USΑ) απαντούν στο πώς μπορεί η αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας να γίνει η λύση στην αντιμετώπιση των εποχιακών διακυμάνσεων ζήτησης και παραγωγής.

Εξασφαλίστε τις θέσεις σας στον διάλογο από το: www.allthingsenergyforum.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr