NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η IFA 2021 ακυρώθηκε λόγω ανησυχιών για τον κορονοϊό - Επιστρέφει το 2022

Η IFA 2021 ακυρώθηκε λόγω ανησυχιών για τον κορονοϊό - Επιστρέφει το 2022
19_05_2021 | 15:19 19_05_2021 | 15:20
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Events

Οι διοργανωτές της IFA ανακοίνωσαν σήμερα ότι η φετινή εκδήλωση δεν θα μπορέσει να προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί.

Πέρυσι, η IFA υιοθέτησε ένα «καινοτόμο concept», ώστε η εκδήλωση να μπορεί να πραγματοποιηθεί παρά την πανδημία COVID-19. Αυτό σήμαινε διαχωρισμό σε τέσσερα ξεχωριστά γεγονότα και έως 1.000 επισκέπτες κάθε μέρα.

Οι διοργανωτές ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να διοργανώσουν ένα φυσικό γεγονός υπό κανονικές συνθήκες, αλλά αυτό δεν φαίνεται πλέον δυνατό λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια.

Οι κύριοι λόγοι για την ακύρωση της εκδήλωσης είναι η ταχεία εμφάνιση νέων μεταλλάξεων COVID-19 που παρουσιάζει «αβεβαιότητες σχετικά με την ταχύτητα της εφαρμογής προγραμμάτων εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο».

Ένας άλλος παράγοντας είναι ότι το Messe Berlin, ο εκθεσιακός χώρος όπου πραγματοποιείται η IFA, έχει διαθέσει μέρος του σε ένα κέντρο εμβολιασμού και σε ένα νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης.

Ο Kai Hillebrandt, πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της gfu Consumer & Home Electronics GmbH, σημείωσε: «Υπάρχουν πάρα πολλές αβεβαιότητες. Επομένως, τώρα είναι σχεδόν αδύνατο για οποιονδήποτε να σχεδιάσει υπεύθυνα τη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε εμπορική έκθεση».

Εν τω μεταξύ, το MWC της φετινής χρονιάς, το οποίο συνήθως πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη, θα συνεχίσει με ένα σχέδιο «πολλαπλών επιπέδων», το οποίο θα ζητά από τους συμμετέχοντες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My MWC smartphone, ενώ θα τους επιτρέψει την είσοδο μόνο εάν έχουν πραγματοποιήσει πρόσφατο τεστ για COVID-19.

Οι διοργανωτές ελπίζουν ότι η IFA θα μπορέσει να επιστρέψει σε φυσική εκδήλωση πλήρους κλίμακας τον επόμενο χρόνο, τον Σεπτέμβριο, στους εκθεσιακούς χώρους του Βερολίνου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr