NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Microsoft θα αποσύρει, επιτέλους, τον Internet Explorer το 2022

Η Microsoft θα αποσύρει, επιτέλους, τον Internet Explorer το 2022

​Η Microsoft θα αποσύρει τον Internet Explorer τον επόμενο χρόνο, μετά από περισσότερα από 25 χρόνια.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού δεν χρησιμοποιείται από πολλούς, αλλά η Microsoft τελειώνει οριστικά την υποστήριξη του Internet Explorer στις 15 Ιουνίου 2022, αποσύροντάς τον υπέρ του Microsoft Edge.

«Ανακοινώνουμε ότι το μέλλον του Internet Explorer στα Windows 10 βρίσκεται στο Microsoft Edge», είπε ο Sean Lyndersay, διαχειριστής προγράμματος του Microsoft Edge. «Η εφαρμογή του Internet Explorer 11 θα αποσυρθεί από την υποστήριξη στις 15 Ιουνίου 2022, για ορισμένες εκδόσεις των Windows 10».

Ενώ το Long-Term Servicing Channel (LTSC) των Windows 10 θα εξακολουθήσει να περιλαμβάνει τον Internet Explorer τον επόμενο χρόνο, όλες οι καταναλωτικές εκδόσεις θα τερματίσουν την υποστήριξη του.

Η Microsoft δεν το καθιστά σαφές, αλλά είναι πιθανό ότι θα δούμε το τέλος της ύπαρξης του Internet Explorer σε κάθε εγκατάσταση των Windows είτε τον Ιούνιο του 2022 είτε λίγο μετά.

Η εναλλακτική λύση για τις περισσότερες επιχειρήσεις θα είναι ο Microsoft Edge με λειτουργία IE. Η Microsoft δημιούργησε τη λειτουργία IE για το Edge πριν από μερικά χρόνια και επέτρεψε στις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν το νέο πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στο Chromium για παλαιότερους ιστότοπους.

Η λειτουργία IE υποστηρίζει στοιχεία ελέγχου ActiveX και ιστότοπους παλαιού τύπου, τα οποία εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από πολλές επιχειρήσεις. Η Microsoft υπόσχεται να υποστηρίξει αυτήν τη λειτουργία IE στο Edge έως το 2029 τουλάχιστον.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr