NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Microsoft προετοιμάζει για την «επόμενη γενιά των Windows» - Έρχονται ανακοινώσεις

Η Microsoft προετοιμάζει για την «επόμενη γενιά των Windows» - Έρχονται ανακοινώσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, αναφέρθηκε στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της Build 2021, κάνοντας λόγο για την «επόμενη γενιά των Windows»

«Σύντομα θα κοινοποιήσουμε μια από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις στα Windows της τελευταίας δεκαετίας για να ξεκλειδώσουμε μεγαλύτερες οικονομικές ευκαιρίες για προγραμματιστές και δημιουργούς. Την δοκίμασα τους τελευταίους μήνες και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος για την επόμενη γενιά των Windows.

Η υπόσχεσή μας σε εσάς είναι αυτό: θα δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για κάθε προγραμματιστή των Windows σήμερα και θα καλωσορίσουμε κάθε δημιουργό που αναζητά την πιο καινοτόμο, νέα, ανοιχτή πλατφόρμα για τη δημιουργία, τη διανομή και τη δημιουργία εσόδων από εφαρμογές. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα σύντομα».

Η Microsoft εργάζεται σε ένα νέο κατάστημα εφαρμογών για τα Windows τους τελευταίους μήνες, παράλληλα με ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας του λειτουργικού συστήματος. Ο Nadella φαίνεται να αναφέρεται στις αλλαγές στο κατάστημα, με την υπόσχεση να «ξεκλειδώσει» ένα καλύτερο οικοσύστημα για προγραμματιστές και δημιουργούς εντός των ίδιων των Windows.

Αυτό πιθανότατα θα περιλαμβάνει ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο Windows Store, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να υποβάλουν οποιαδήποτε εφαρμογή για Windows - συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων περιήγησης όπως το Chrome ή το Firefox.

Η αναφορά του Nadella για μια «επόμενη γενιά Windows» είναι επίσης ενδιαφέρουσα. Η Microsoft συνήθως αναφέρεται σε όλα ως «Windows 10» και αυτή θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η εταιρεία προετοιμάζει μια σημαντική αλλαγή και με την επωνυμία των Windows, όχι μόνο με το περιβάλλον εργασίας.

Η Microsoft επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι τα Windows 10X, το λειτουργικό της σύστημα που αρχικά αναπτυσσόταν για συσκευές διπλής οθόνης, δεν θα διατεθεί. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τμήματα του στην κύρια έκδοση των Windows 10.

Ο Nadella λέει ότι θα ακούσουμε περισσότερα για το μέλλον των Windows «πολύ σύντομα», οπότε αναμένεται κάποιου είδους ανακοίνωση ή εκδήλωση τις επόμενες εβδομάδες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr