NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Γίνε κι εσύ μέλος στο success story του #teamLidl

Γίνε κι εσύ μέλος στο success story του #teamLidl

Κάνοντας κάποιος τα ψώνια του σε ένα super market, έρχεται σε επαφή με ένα συγκεκριμένο σύνολο υπαλλήλων. Κι όμως, εκτός από αυτούς, υπάρχουν πολύ περισσότεροι, στα γραφεία, τις αποθήκες και τα καταστήματα. Όλοι μαζί εργάζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, εξασφαλίζοντας πως ένα προϊόν θα φτάσει στα χέρια του.

Για αυτόν τον λόγο, η Lidl Ελλάς επενδύει στρατηγικά στους ανθρώπους της εδώ και χρόνια, με πολλά success stories εργαζομένων που εξελίχθηκαν χωρίς να έχει παίξει ποτέ ρόλο το φύλο ή ηλικία.

Και αυτό γιατί παρέχει ένα περιβάλλον εργασίας που προσφέρει όλα τα εφόδια για να εξελιχθεί κάποιος, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις. Αποτελεί μια ομάδα που εργάζεται μαζί, εξελίσσεται μαζί και ξεπερνά τον εαυτό της κάθε μέρα, γιορτάζοντας τις επιτυχίες της.

Στην Lidl Ελλάς, οι άνθρωποί της είναι η συνταγή της επιτυχίας – όλα όσα είναι, είναι χάρη σ’ αυτούς. Χάρη στο ταλέντο και τα skills τους, η εταιρεία μαθαίνει, βελτιώνεται και αναπτύσσεται, γι' αυτό και είναι δίπλα τους και τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα. Το #teamLidl προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης σε αντικείμενα που δεν θα φανταζόταν κάποιος ότι μπορεί να είναι διαθέσιμα.

Η Lidl Ελλάς, εκτός από όλους εκείνους που βρίσκονται στα καταστήματα, διαθέτει ένα πλούσιο σύνολο θέσεων εργασίας, σε διάφορα τμήματα. Μερικά από αυτά είναι τα Packaging και Branding, Marketing, Recycling, Legal - Compliance - Προσωπικών δεδομένων, CRM, Quality control και Κατασκευών (με πολιτικούς μηχανικούς και Μηχανολόγους).

Μάλιστα, η γνωστή αλυσίδα super market διαθέτει στην Ελλάδα τμήμα IT και μια ολόκληρη ομάδα από developers με το δικό της IT Hub. Αυτό, με έδρα την χώρα μας, διαχειρίζεται εμπορικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν πάνω 300.000 υπάλληλοί σε 33 χώρες, όπου διαθέτει παρουσία η Lidl Ελλάς, καθώς υποστηρίζονται πάνω από 11.000 καταστήματα της γνωστής αλυσίδας.

Γίνε κι εσύ μέλος του #teamLidl, γίνε κι εσύ μέρος του success story και δες τι σημαίνει να βρίσκεσαι σε μια ομάδα που είναι ηγέτης στην κατηγορία και που προσφέρει τους καλύτερους μισθούς στην αγορά της λιανικής, σιγουριά και ασφάλεια. Βρες εδώ περισσότερες από 70 ενεργές θέσεις εργασίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr