NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Xiaomi λέει ότι μπορεί τώρα να φορτίσει πλήρως ένα smartphone σε οκτώ λεπτά

Η Xiaomi λέει ότι μπορεί τώρα να φορτίσει πλήρως ένα smartphone σε οκτώ λεπτά

Η Xiaomi προχώρησε σε μια επίδειξη της νεότερης τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης, διεκδικώντας παγκόσμιο ρεκόρ τόσο για ενσύρματες όσο και για ασύρματες ταχύτητες φόρτισης.

Χρησιμοποιώντας ένα τροποποιημένο Mi 11 Pro με μπαταρία 4.000 mAh, η Xiaomi αναφέρει ότι μπορεί να φορτίσει πλήρως το smartphone σε 8 λεπτά μέσω του ενσύρματου συστήματος HyperCharge 200W ή σε 15 λεπτά με ασύρματη φόρτιση 120W.

Οι ταχύτητες φόρτισης είναι ένα σύνηθες πεδίο μάχης για τις κινεζικές εταιρείες smartphone, οι οποίες συχνά παρουσιάζουν επιδείξεις ανακαλύψεων που ενδέχεται να κάνουν την εμφάνιση τους - ή και όχι - σε τελικά τελικά προϊόντα.

Πριν από δύο χρόνια, για παράδειγμα, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα σύστημα 100W που θα μπορούσε να φορτίσει μια μπαταρία 4.000mAh σε 17 λεπτά, ενώ το Mi 10 Ultra του περασμένου έτους φόρτιζε σε 23 λεπτά στα 120W - αν και είχε μεγαλύτερη μπαταρία 4.500mAh.

Η Oppo είναι ένας ακόμη ηγέτης σε αυτόν τον τομέα, με την τεχνολογία VOOC που αποτελεί τη βάση των συστημάτων γρήγορης φόρτισης Dash και Warp της OnePlus. Πέρυσι, παρουσίασε σύστημα φόρτισης 125W 4.000mAh σε 20 λεπτά, αν και αυτό ήταν περισσότερο από ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της Xiaomi για τα 100W.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr