NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Japan Tobacco International στρατηγικός χορηγός του 4th Invest GR Forum 2021

Η Japan Tobacco International στρατηγικός χορηγός του 4th Invest GR Forum 2021

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Japan Tobacco International στηρίζει το InvestGR Forum ως Στρατηγικός Χορηγός, συμμετέχοντας στις εργασίες του 4th InvestGR Forum 2021: Reforming the Greek Economy, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου 2021, στο HILTON.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της JTI Ελλάδος, κ. Victor Crespo, δήλωσε «Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε στον σημαντικό θεσμό InvestGR Forum όπου θα έχουμε την ευκαιρία να αναφερθούμε στην εδραίωση και περαιτέρω ισχυροποίηση της επενδυτικής παρουσίας της JTI στην Ελλάδα. Μια επένδυση η οποία έχει ξεκινήσει από το 1981 και έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη σήμερα με την επένδυση για την ανάπτυξη της ΣΕΚΑΠ. Η παρουσία μας στις εργασίες του Forum για 2η συνεχή χρονιά επιβεβαιώνει τόσο την εμπιστοσύνη προς τον ετήσιο αυτό θεσμό όσο εξάλλου και τη σημασία που αποδίδει η JTI στη σημασία των άμεσων ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα».

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, σχολίασε ως εξής: «Μας δίνει χαρά και ικανοποίηση η στήριξη που προσφέρει η JTI, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο InvestGR Forum. Κυρίως δε, νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που δείχνει μια κορυφαία διεθνής εταιρεία στο εγχείρημά μας και στην προσπάθεια να συμβάλουμε στην προβολή της Ελλάδας ως ελκυστικού επενδυτικού προορισμού».

Το 4th InvestGR Forum 2021: Reforming the Greek Economy οργανώνεται από την PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, ενώ σημαντικά ΜΜΕ είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr